jaki jest dostepny w sieci darmowy antywirus ktory najmniej zajmuje.chcialbym go sciagnac przez simdate.....sami rozumiecie..

Moderator: Moderatorzy
kacos pisze:Bardzo dobry i darmowy jest Active Virus Shield http://www.activevirusshield.com/antivi ... /index.adp?
Instalacja zajmuje 13 megabajtow.
Gdybys troche sie tym interesowal, wiedzialbys, ze ten program wykorzystuje silnik i baze robali kasperskiego, bez zbednego, komercyjnego syfu. Wedlug wielu testow Active Virus Scan jest najlepszym antyvirusem.Pierwsze słyszę
Potwierdzam.kacos pisze:Gdybys troche sie tym interesowal, wiedzialbys, ze ten program wykorzystuje silnik i baze robali kasperskiego
Poszukaj coś np. na tej stronie i zobacz który z nich jest najmniejszy do pobrania.pluskwa_skarzysko pisze:13 MB to jednak za duzo ;/ nie ma czegos mniejszego?
To chcesz mieć antywirusa czy czyste sumieniepluskwa_skarzysko pisze:13 MB to jednak za duzo ;/ nie ma czegos mniejszego?
BliSki pisze:Pytanie podstawowe do tekas, czy to ma być program darmowy czy nie?
no wiec oczywiscie sie zgadzam co do AVAST, jak dla mnie to najlepszy program antywirusowy i jeszcze darmowyBliSki pisze:To ja polecę Cytat przycięty przez Moderatora ->Jaco - Panie i Panowie tniemy zbędne cytaty!
To tak jak podałem powyżej. Te dwa z darmowych bym polecił.tekas pisze:darmowy oczywiście
BliSki pisze:Scalam to pytanie do wątku o antywirusach.
Przy okazji prośba, zadawaj pytania w treści posta nie w temacie
Z darmowych tak na równi z avirą. Ale oczywiście nie najlepszy jeżeli weźmiemy także komercyjne pod uwagę.tekas pisze:no wiec oczywiscie sie zgadzam co do AVAST, jak dla mnie to najlepszy program antywirusowy
BliSki pisze:tekas pisze:no wiec...Cytat przycięty przez Moderatora ->Jaco - Panie i Panowie tniemy zbędne cytaty!
Panowie, porównujecie programy darmowe do komercyjnych a nie o to tu chodzi.Jarek no.1 pisze:mnie na avasta już nikt nie namówi
jakiś czas temu była dostępna wersja BETA 3.0, na niej można było działać nawet pół rokuwikara1 pisze:dodam że to ver:trial acz kolwiek zawsze można odisnstalować program i usunąć wszystko z rejestru i ściągnąć na nowo jakaś inną ver noda i zainstalowac i smigać kolejne 30 dni
BliSki pisze:Natomiast jeżeli ktoś jest świadom tego co robi na komputerze, to wystarczy aVast + dobry firewall i poczta zabezpieczona na serwerze.
Ja miałem go zainstalowanego i nigdy niczego mi nie znalazł.BliSki pisze:A ktoś testował tego antywira?