Witam,
Rozważam zakup tego routera, ale ponieważ mało wiem o możliwościach konfiguracyjnych urządzeń Huawei (operatorzy podają na swoich stronach niewiele informacji o tym modelu, brak danych na stronie producenta), chciałbym poprosić osoby, które kupiły Huawei B315 o wykonanie i udostępnienie zrzutów ekranu ze strony zarządzania routerem.
Będę wdzięczny także za wszelkie opinie oraz informacje techniczne.
Prośba do posiadaczy routera Huawei B315
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
Re: Prośba do posiadaczy routera Huawei B315
Napisz co chcesz mieć - konfiguracja WAN czy Wlan?W4Ready pisze:Witam,
Rozważam zakup tego routera, ale ponieważ mało wiem o możliwościach konfiguracyjnych urządzeń Huawei (operatorzy podają na swoich stronach niewiele informacji o tym modelu, brak danych na stronie producenta), chciałbym poprosić osoby, które kupiły Huawei B315 o wykonanie i udostępnienie zrzutów ekranu ze strony zarządzania routerem.
Będę wdzięczny także za wszelkie opinie oraz informacje techniczne.
Jeśli o Play chodzi to WAN masz tylko wybór 3G/4G/Wszystkie , do tego 5 kreseczek zasięgu, no i chyba to wszystko

-
Re: Prośba do posiadaczy routera Huawei B315
Interesują mnie screeny z całego panelu konfiguracji (najlepiej z urządzenia z brandingiem Play, bo od nich chciałbym kupić).
Jeżeli masz taką możliwość, to zarówno WWAN, Ethernet (LAN&WAN), WLAN, VoIP, Samba (udostępnianie dysków/drukarek USB), diagnostyka i co jeszcze może być interesującego, bo z instrukcji za dużo nie wynika.
Mam nadzieję, że nie okroili zarządzania względem tego, co oferował np. B593-s22.
Jeżeli masz taką możliwość, to zarówno WWAN, Ethernet (LAN&WAN), WLAN, VoIP, Samba (udostępnianie dysków/drukarek USB), diagnostyka i co jeszcze może być interesującego, bo z instrukcji za dużo nie wynika.
Mam nadzieję, że nie okroili zarządzania względem tego, co oferował np. B593-s22.