mam modem ED77 z internetem w sieci ORANGE. jest problem poniewaz notorycznie przerywa mi polaczenie, status modemu jest ciagle "połaczony" ale nie moge otworzyc zadnej strony, gg wysiada, resetuje komputer i przez jakis czas dziala i znowu sie to powtarza, denerwuje mnie to;/
czy ktos moglby mi pomoc???????????
ED77 orange
Moderator: Moderatorzy
- kre_cik
- Początkujący użytkownik forum
Re: ED77 orange
Witaj.
Też miałem takie problemy. Mam modem ED77. Modem pracował 3 tygodnie znakomicie, a potem zaczoł przerywać.
Po pierwsze: Zainstaluj jeszcze raz modem. Przyczyną może być błędna instalacja.
Po drugie:Sprawdź jaki poziom sygnału ma twój modem podczas połączenia, być może sygnał jest zasłaby spróbuj ustawić modem w innym miejscu. W ostateczności kup antene GSM(pełno tego na allegro).
Po trzecie:Problemem może być uszkodzone gniazdo antenowe. Niestety bez serwisu się nie obędzie. Ten modem ma często takie problemy.
Mam nadzieje, że pomogłem. kontakt: [email protected]
Też miałem takie problemy. Mam modem ED77. Modem pracował 3 tygodnie znakomicie, a potem zaczoł przerywać.
Po pierwsze: Zainstaluj jeszcze raz modem. Przyczyną może być błędna instalacja.
Po drugie:Sprawdź jaki poziom sygnału ma twój modem podczas połączenia, być może sygnał jest zasłaby spróbuj ustawić modem w innym miejscu. W ostateczności kup antene GSM(pełno tego na allegro).
Po trzecie:Problemem może być uszkodzone gniazdo antenowe. Niestety bez serwisu się nie obędzie. Ten modem ma często takie problemy.
Mam nadzieje, że pomogłem. kontakt: [email protected]