Witam.
Dnia 27.02 br kończy mnie sie umowa na internet tj Orange Free (CDMA) z limitem 14gb,
Około miesiąca temu zadzwonił gość z Orange i mówi ze może zaproponować LTE z limitem 40gb w cenie 59zl przez pierwsze pół roku taniej (oferta dostępna na stronie

) <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> wielu z was widziało ta ofertę, proponował do tego alcatel h850, bardzo zainteresowało mnie to urządzenie i jego możliwości, wszystko ładnej wiec powiedziałem ze sie zastanowię i niech zadzwoni jutro, dzwonił ale ze byłem w pracy zaproponowałem wieczorem, zgodził sie chociaż juz nie zadzwonił. Kończy sie umowa a to był tylko jedny kontakt od Orange w sprawi umowy. Mieszkam na wsi godzie bezprzewodowy to jedyna słuszna opcja, jestem około 5km od nadajnika lecz w dołku(forma terenu) oraz w lesie, dotychczas miałem antenę na dachu domu piętrowego i na cdma w dzień wyciągał 200-300kb/s, do południa i powyżej 500. Wiec wizja szybkiego lte jest kusząca. Co możecie mi poradzić w tej sprawie? Przedłużyć na lte przez internet? Chociaż nie maja teraz żadnego sensownego routera w ofercie, iść do salonu i pogadać? Czytałem tez o DUK, "z czym to sie je"?
Sory za ortografie ale pisze z telefonu
Do usunięcia nie ten dział