iPlus ceny modemów?

Dyskusje na temat wyboru sprzętu. Jaki modem, telefon do GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA/HSUPA, jaką przejściówkę, kabel do telefonu... itp. mam wybrać?

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Cyberix
Użytkownik forum

iPlus ceny modemów?

Post autor: Cyberix »

Witam zastanawiam się nad iPlusem prywatnie 60. Na stronie www.iplus.pl znalazłem ceny modemów które mnie odstraszają .Wszystkie po 899 zł i SE GC89 499 zł . Nie ma tańszych modemów? Ten cennik chyba jakiś przestarzały jak to jest z tym iPlusem?
Awatar użytkownika
pluskwa_skarzysko
Specjalista bezprzewodowy-senior

Re: iPlus ceny modemów?

Post autor: pluskwa_skarzysko »

Kup sobie jakis telefon z edgem i wez oferte bez modemu.
Instrukcja została napisana tylko dla systemu Windows, bo użytkownicy Linuksa sami sobie poradzą, a użytkownicy Mac'ów przyzwyczajeni są, że ich wszyscy olewają ;)
Awatar użytkownika
pimosz
Specjalista bezprzewodowy-junior

Post autor: pimosz »

Modem za 1 zł sprzedaj na allegro i kup telefon. Temat poruszamy wielokrotnie a ceny telefonów z EDGE od 300 zł
Cyberix
Użytkownik forum

Post autor: Cyberix »

pimosz pisze:Modem za 1 zł sprzedaj na allegro i kup telefon. Temat poruszamy wielokrotnie a ceny telefonów z EDGE od 300 zł
Chyba coś Ci się pomyliło że jest jakiś modem za 1 zeta przy iPlus 60
amws
Stały użytkownik forum

Post autor: amws »

Ja niedawno skorzystalem z takiej promocji w Vobis:
Umowa na 12 miesięcy + modem SE GC79 (tylko GPRS), za ok +- 250 zł ale za to przez 6 miesięcy abonament po 1 zł. Sprzedałem modem za 200 zł i kupiłem za 400 GC85
Naprawdę czasami warto przeszukać stronę Plusa i trochę podzwonić np do Vobis.

PS. Zastanów się czy jesteś zdecydowany na abonament. Ja napaliłem się jak pies i prawie <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> nie korzystam z internetu. Nie jestem również zadowolony z modemu który słabo działa i na telefonie uzyskuje większe prędkości...
radekb32
Użytkownik forum

Post autor: radekb32 »

Cyberix pisze:Witam zastanawiam się nad iPlusem prywatnie 60. Na stronie www.iplus.pl znalazłem ceny modemów które mnie odstraszają .Wszystkie po 899 zł i SE GC89 499 zł . Nie ma tańszych modemów? Ten cennik chyba jakiś przestarzały jak to jest z tym iPlusem?
Jak nie ma jak są: http://www.iplus.pl/materialy/promocje/ ... ciebie.pdf :) NetBox kosztuje 399. Najlepiej kup sobie Motorole V235 bo ten nowy NetBox to pomyłka.
Awatar użytkownika
pimosz
Specjalista bezprzewodowy-junior

Post autor: pimosz »

Cyberix pisze:[
Chyba coś Ci się pomyliło że jest jakiś modem za 1 zeta przy iPlus 60
Są do Laptopa. Ja taki sprzedałem za 200 zł na allegro
Awatar użytkownika
crow6
Stały użytkownik forum

Post autor: crow6 »

Jak ja bralem to byl modem SE GC97 za 1zl. Modem nadaje sie jedynie do sprzedazy (no chyba, ze masz niedaleko nadajnik [zasieg!] i nie odstrasza Cie predkosc ~5 KB/s). Najlepiej kupic za 200-300 zl jakis telefonik z EDGE (mozna nawet na allegro/gieldzie kupic jakis "sfatygowany" - byle dzialal!), do tego BlueTooth lub podczerwien w zaleznosci od telefonu zeby mozna bylo rownoczesnie ladowac baterie i smigac na necie)...
Gott ist ein Popstar ]:->
ODPOWIEDZ