iPlus ceny modemów?
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
iPlus ceny modemów?
Witam zastanawiam się nad iPlusem prywatnie 60. Na stronie www.iplus.pl znalazłem ceny modemów które mnie odstraszają .Wszystkie po 899 zł i SE GC89 499 zł . Nie ma tańszych modemów? Ten cennik chyba jakiś przestarzały jak to jest z tym iPlusem?
- pluskwa_skarzysko
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: iPlus ceny modemów?
Kup sobie jakis telefon z edgem i wez oferte bez modemu.
Instrukcja została napisana tylko dla systemu Windows, bo użytkownicy Linuksa sami sobie poradzą, a użytkownicy Mac'ów przyzwyczajeni są, że ich wszyscy olewają 

- pimosz
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Modem za 1 zł sprzedaj na allegro i kup telefon. Temat poruszamy wielokrotnie a ceny telefonów z EDGE od 300 zł
-
- Użytkownik forum
Chyba coś Ci się pomyliło że jest jakiś modem za 1 zeta przy iPlus 60pimosz pisze:Modem za 1 zł sprzedaj na allegro i kup telefon. Temat poruszamy wielokrotnie a ceny telefonów z EDGE od 300 zł
-
- Stały użytkownik forum
Ja niedawno skorzystalem z takiej promocji w Vobis:
Umowa na 12 miesięcy + modem SE GC79 (tylko GPRS), za ok +- 250 zł ale za to przez 6 miesięcy abonament po 1 zł. Sprzedałem modem za 200 zł i kupiłem za 400 GC85
Naprawdę czasami warto przeszukać stronę Plusa i trochę podzwonić np do Vobis.
PS. Zastanów się czy jesteś zdecydowany na abonament. Ja napaliłem się jak pies i prawie <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> nie korzystam z internetu. Nie jestem również zadowolony z modemu który słabo działa i na telefonie uzyskuje większe prędkości...
Umowa na 12 miesięcy + modem SE GC79 (tylko GPRS), za ok +- 250 zł ale za to przez 6 miesięcy abonament po 1 zł. Sprzedałem modem za 200 zł i kupiłem za 400 GC85
Naprawdę czasami warto przeszukać stronę Plusa i trochę podzwonić np do Vobis.
PS. Zastanów się czy jesteś zdecydowany na abonament. Ja napaliłem się jak pies i prawie <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> nie korzystam z internetu. Nie jestem również zadowolony z modemu który słabo działa i na telefonie uzyskuje większe prędkości...
-
- Użytkownik forum
Jak nie ma jak są: http://www.iplus.pl/materialy/promocje/ ... ciebie.pdfCyberix pisze:Witam zastanawiam się nad iPlusem prywatnie 60. Na stronie www.iplus.pl znalazłem ceny modemów które mnie odstraszają .Wszystkie po 899 zł i SE GC89 499 zł . Nie ma tańszych modemów? Ten cennik chyba jakiś przestarzały jak to jest z tym iPlusem?

- pimosz
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Są do Laptopa. Ja taki sprzedałem za 200 zł na allegroCyberix pisze:[
Chyba coś Ci się pomyliło że jest jakiś modem za 1 zeta przy iPlus 60
- crow6
- Stały użytkownik forum
Jak ja bralem to byl modem SE GC97 za 1zl. Modem nadaje sie jedynie do sprzedazy (no chyba, ze masz niedaleko nadajnik [zasieg!] i nie odstrasza Cie predkosc ~5 KB/s). Najlepiej kupic za 200-300 zl jakis telefonik z EDGE (mozna nawet na allegro/gieldzie kupic jakis "sfatygowany" - byle dzialal!), do tego BlueTooth lub podczerwien w zaleznosci od telefonu zeby mozna bylo rownoczesnie ladowac baterie i smigac na necie)...
Gott ist ein Popstar ]:->