Wolny EDGE
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Wolny EDGE
Witam.Korzysta ktoś może z iplusa w Nowogardzie w zachodniopomorskim?Bo ostatnio strasznie mi wolno dziala mimo to że <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> jestem w zasięgu EDGE i nie mam przekroczonego limitu.Chciałem sie dowiedzieć czy to u mnie jest coś nie tak czy to może wina nadajnika?Może w innych miejscowościach też ktos ma podobne problemy.Jeżeli tak to proszę o jakieś sygnały.Pozdrawiam.
-
- Stały użytkownik forum
Re: Wolny EDGE
witam!!ja tez zachodniopomorskiego a dokładniej z okolic Świdwina i też ma na 100% nadajnik plusa z EDGE bynajmniej tak jest napisane na stronie plusa i Pani w salonie plusa tez mi tak powiedziała. Korzystam z nokii 6230 a mimo to mama internet z predkością około 6kB/s czyli wychodzi na to,że jest to sam gprs!!! i tez nie przekroczyłem limitu i od samego początku mi tak chodzi. Dzwoniłeś do BOK-u???
-
- Użytkownik forum
Pisałem i dzwoniłem i jeszcze mam czekać na odpowiedż techników plusa.Ale z tego co mi powiedzieli to chyba problem z btsem.Jeśli chodzi o sprawdzenie czy edge czy gprs to nie ma problemu bo uzywam 6630 i net monitora.Jak chcesz to czwartek bede w okolicach swidwina wiec moge zobaczyc jak tam jest z zasiegiem edga.Pozdrawiam
-
- Stały użytkownik forum
Witam! dokładnie to nadajnik EDGA stoi w miejscowości LEKOWO, 9 km od Świdwina ja mieszkam w Kartlewie 2 km od Lekowa i widzę nadajnik z okna. Byłbym bardzo wdzięczny jakbyś sprawdził jak ten zasięg wygląda. A słuchaj jaki jest numer do BOK-u?
Pozdrawiam i czekam na informacje jak sobie poradziłeś w tej sytuacji.
Mój GG 568222
Pozdrawiam i czekam na informacje jak sobie poradziłeś w tej sytuacji.
Mój GG 568222