Netmonitor
Moderator: Moderatorzy
- crocon
- Początkujący użytkownik forum
Netmonitor
Mam pytanie skąd ściągnąć program do wybirania z jakiego btsa chcemy korzystać, chyba nazywa sie Netmonitora ale nie jestem pewien
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez crocon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: Netmonitor
To zależy od telefonu. W starszych Nokiach on po prostu jest, wystarczy go aktywować odpowiednim softem.
A dołączając się do tematu, czy istnieje jakaś aplikacja do monitorowania parametrów sieci UMTS. Coś właśnie jak NetMonitor w Nokiach.
A dołączając się do tematu, czy istnieje jakaś aplikacja do monitorowania parametrów sieci UMTS. Coś właśnie jak NetMonitor w Nokiach.
- crocon
Ale ja mam modem nokia ed77 czy do tych modemow jest cos takiego??
Link plx
Link plx
-
- Mistrz bezprzewodowy
W ED77 nie ma nic takiego. Modem nie odsługuje nawet komend AT, które dałyby podobny skutek. Jedyne co działa to CREG- gdzie jesteś zalogowany.
Ale może masz jakiś telefon. W niektórych fonach można to uruchomić programem i kabelkiem, w niektórych trzeba sie bardziej natrudzić i zmieniać cały soft, ale w niektórych wystarzy wklepać kod z klawiaturki
np. SE D/K750i, W800, Z520i, K600i itd. Trzeba tylko poszukać.
Ale może masz jakiś telefon. W niektórych fonach można to uruchomić programem i kabelkiem, w niektórych trzeba sie bardziej natrudzić i zmieniać cały soft, ale w niektórych wystarzy wklepać kod z klawiaturki

-
- Mistrz bezprzewodowy
Ten modem to na pewno Nokia jest?crocon pisze:Ale ja mam modem nokia ed77 czy do tych modemow jest cos takiego??
Link plx
Back to the Future 

- crocon
No tak potocznie uzywany jest tylko ed77 ale to jest Nokia!!!