Pozostałe kwestie techniczne (sprzętowe i programowe) dotyczące internetu radiowego - np. konfiguracja firewalli, antywirusów, przeglądarek internetowych.
Zwykle tak jest jeśli zainstalujesz polską wersję.A czy przed spolszczeniem tak było.Jeśli nie to reinstalacjia konieczna.Napiszę jeszcze że mam spolszczoną wersję ale BT kupowałem dość dawno i nie mam problemu ale jak kupiłem niedawno na Allegro następny to z polską wersją jest tak samo jak u ciebie a z angielską nie mam problemu.Tyle że angielską wgrałem od mojego pierwszego BT.
jeżeli masz oryginalny kluczyk to może być to problem daty i czasu systemowego - mi kiedyś wyłączyli znienacka prąd i tez miałem takie objawy pomimo używania oryginalnego kluczyka - obadałem sprzęt i okazało się że przeniosło mnie do średniowiecza - konkretnie 1500 roku - na co zapewne badając licencje bluesoleil zareagował jej cofnięciem
Ja miałem z urządzeniem wersje 5MB only ale w instrukcji było napisane, żeby ściągnąć pełną wersję ze strony.
Instalujesz to co dostałeś z urządzeniem, potem wchodzisz na stronę:
jest za darmo dla kluczyków opartych na Broadcomie - na "Bluesoleilowych" pójdzie komercyjna wersja ! - ja mam kluczyk broadcomm i potwierdzam - to lepszy program do obsługi BT
W/W toorent nie jest za bardzo 'żywotny' za to znalazłem i testuje coś takiego [url=bctp://task/IVT%20Corporation%20BlueSoleil%20v2.3%20Release_060728%20%2B%20CRACK/28316171/f9fdab477590effcf09d34fa7937cdb0892a3368/]KLIK[/url]
jak cos to komus pomoze lub nie to prosze o kometaz oraz maila w tej sprawie na [email protected] -sam caly czas szukam odpowiedzi na problem mojego bluetooth'a
Sciagnij BlueSoleil ze stronki producenta albo z jakis downloaderow. Potem wystarczy **** i wszystko dziala az milo - dziala na 100%.
Oczywiscie nie powiem skad mozna patcha sciagnac bo to chyba nielegalne (czyt. niezgodne z regulaminem forum) ale poszukaj na google - to na prawde nie boli!!
Pozwolę sobie w nowym wątku, gdyż cytat dotyczy innego postu.
Zacytuję część wypowiedzi kolegi crow6, bo reszta jest przeniesiona do innego wątku.
crow6 pisze:A tak >>w ogóle<< to @pimosz: wraz z BT powinienes dostac plytke z BlueSoleil lub WidComm. Jesli nie masz to zwracasz sprzedawcy bo to prawdopodobnie pirat tzn urzadzenie nie ma licencji i mozesz miec z nim niezle problemy (np mozesz kupic dwa urzadzenia z tym samym MAC)...