otrzymałem właśnie przesyłkę z firmy Cybertech... upragnioną oczekiwana antenę... dokładnie tę. http://cybertech.com.pl/p132,antena-dua ... -mimo.html
Antena Dualna LTE/4G 15dBi do Huawei E5373, E5377 MIMO
W PROMOCJI.... Pomyślał by kto.....
Antennę zamontował mi fachowiec na dachu, skierował na najbliższy nadajnik BTS... Podłączyłem ją do modemu.... i co.... JAJCO! Różnica przed podłączeniem a po podłaczeniu jest ZEROWA !
Sprawdziłem podłączenia.. Z zewnątrz domu sprawdziłem czy antena przymocowana na maszcie na dachu sie nie poluzowała... Wszystko było ok... Testy predkosci łacza zrobione na róznych stronach kilkakrotnie... efekt dokładnie taki sam jakby anteny nie było w ogóle..
Więc zacząłem sprawdzać kable,... no i natrafiłem na takie cudeńko..
.......................................................................................................................................
Jak można komukolwiek wciskać taki syf ???? Jak temu człowiekowi właścicielowi firmy Cybertech nie jest zwyczaje W S T Y D wciskać ludzim takie gófffno???
Ktoś ten pęknietey lub urwany kabel świadomie zalepił taśmą i świadomie uznał ze towar nadaje sie do sprzedaży .... a raczej do wciśniecia tego kitu....
Jak można być takim sprzedawcą?
W wiele kwestii jestem w stanie uwierzyć ale nie w to że to się stało "przypadkiem"
Ciekawe czy tylko ja dostałem od tej "firmy" taki syf... Może takich przypadków jest więcej ?
Pomijam fakt, że sprzedaż jest bez paragonu... bo i po co komu paragon... No ale może przyjdzie za jakiś czas pocztą lub emailem... Oby.
Na wysyłaną smsową i mmsową wiadomość właściciel numeru podanego na stronie "firmy" Cybertech - oczywiście - nie odpowiada. A jakże... Bo i po co...
Może to co tu pisze jest przepełnione emocjami... ale mam alergie na MÓWIĄC BARDZO DELIKATNIE "nieprofesjonalne"zachowania firm wobec swoich klientów.
Chyba udało mi sie powstrzymać od przekleństw..
Wewnętrznie dostaje qrwicy myśląc o tej sytuacji...
ale jak to mówią...

PS czy ktoś zna PORZĄDNĄ firmęktóra także ma w ofercie anteny?