prośba o radę w sprawie umowy w orange
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
prośba o radę w sprawie umowy w orange
Witam!
Mam bardzo poważny problem. Otóż niedawno okazało się, że w mojej miejscowości jest możliwość założenia neostrady TP. A moja umowa z Orange kończy się dopiero w październiku 2007 r. Co w takiej sytuacji można zrobić z umową Twojego Internetu w Orange? Orientuje się ktoś jaką karę musiałbym zapłacić jeśli chciałbym zerwać tą umowę?
Co byście mi poradzili Szanowni Forumowicze w takiej sytacji?
Mam bardzo poważny problem. Otóż niedawno okazało się, że w mojej miejscowości jest możliwość założenia neostrady TP. A moja umowa z Orange kończy się dopiero w październiku 2007 r. Co w takiej sytuacji można zrobić z umową Twojego Internetu w Orange? Orientuje się ktoś jaką karę musiałbym zapłacić jeśli chciałbym zerwać tą umowę?
Co byście mi poradzili Szanowni Forumowicze w takiej sytacji?
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: prośba o radę w sprawie umowy w orange
Zrób cesję umowy na kogoś kto nie ma dostępu do NEO lub kablówki albo radiówki i jest skazany na internet komórkowy. 

-
No właśnie, na jakiej zasadzie robi się taką cesję? Czy w ogóle u operatora jest taka możliwość? Tak poza tym to dorzuciłbym nawet nokie 6020, tylko myślę, że nie będzie tak łatwo mi znaleźć chętną osobę 

-
- Mistrz bezprzewodowy
Jeśli to jest umowa bez limitów, to zejdzie na pniu.Łukasz pisze:No właśnie, na jakiej zasadzie robi się taką cesję? Czy w ogóle u operatora jest taka możliwość? Tak poza tym to dorzuciłbym nawet nokie 6020, tylko myślę, że nie będzie tak łatwo mi znaleźć chętną osobę

-
No właśnie niestety jest limitAle mam nadzieję, że ktoś się skusi ze względu na gratisową Nokie 6020 z EDGE...
witaj !Łukasz pisze:No właśnie, na jakiej zasadzie robi się taką cesję? Czy w ogóle u operatora jest taka możliwość? Tak poza tym to dorzuciłbym nawet nokie 6020, tylko myślę, że nie będzie tak łatwo mi znaleźć chętną osobę
cesje bezproblemowo zalatwisz w kazdym salonie firmowym Orange i kosztowac to bedzie jedynie 20zl.
pozdrawiam !
-
- Mistrz bezprzewodowy
Hmmm...to naprawdę interesujace co napisałeś. Bezproblemowo.:Kuzan pisze: cesje bezproblemowo zalatwisz w kazdym salonie firmowym Orange i kosztowac to bedzie jedynie 20zl.
pozdrawiam !

-
myślę, że wystarczy to przeczytać przed wybraniem się do salonu.:Kuzan napisał:
cesje bezproblemowo zalatwisz w kazdym salonie firmowym Orange i kosztowac to bedzie jedynie 20zl.
pozdrawiam !
Hmmm...to naprawdę interesujace co napisałeś. Bezproblemowo Question Mógłbyś przybliżyć tą procedurę.
http://www.orange.pl/portal/map/map/how ... 5834253300[/url]
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
@Łukasz skąd jesteś?Może ja bym to wzioł od ciebie.Napisz na PW