ProPozycja i licencja GPRS

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
MooNTER
Stały użytkownik forum

ProPozycja i licencja GPRS

Post autor: MooNTER »

Pisze ten temat odnosnie postow na temat starej umowy (bez limitow) i jej przedluzenia.
Bylem dzis w salonie orange (Wroclaw - Helios) i powiedziano mi, ze moge przedluzyc umowe pakujac sie w BE (bleeee), albo pozostac przy starym planie (czyli VAR) i przy przedluzeniu na 24m-ce kupic modem GC89 za 180zl brutto lub optiona za 400cos zl (w sumie nie specjalnie ciekawa oferta, ale jak widac mozna przedluzyc na starych zasadach, jak komus potrzebny modem to czemu nie...). Opcji przedluzenia bez modemu niestety nie ma ;) (liczylem na jakis rabat na abo :D)
Pozdrawiam! MooNTER
Huawei - 5Mbps down, 1Mbps uplink @ UMTS&LicencjaGPRS no limit :)
FINCH
Stały użytkownik forum

Re: ProPozycja i licencja GPRS

Post autor: FINCH »

MooNTER pisze:[...]powiedziano mi, ze moge przedluzyc umowe pakujac sie w BE (bleeee), albo pozostac przy starym planie (czyli VAR) i przy przedluzeniu na 24m-ce kupic modem GC89 za 180zl brutto lub optiona za 400cos zl (w sumie nie specjalnie ciekawa oferta, ale jak widac mozna przedluzyc na starych zasadach, jak komus potrzebny modem to czemu nie...). Opcji przedluzenia bez modemu niestety nie ma ;) (liczylem na jakis rabat na abo :D)
Orange boi się własnych dzieci . Chyba należy uznać to za ich wpadkę :) Nie wiem, Może się nie spodziewali że to tak wszytko szybko poleci? Ja nie przedłużam poczekam aż będe w zasięgu umts i kupuje kartę optiona na allegro.
ODPOWIEDZ