samsung x680 zasilanie przez kabel
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
samsung x680 zasilanie przez kabel
Mam szajsunga x680 i chcialem go podlaczyc przez blue ale za cholere nie chcialo dzialac co zreszta nie jest nowoscia bo na tym forum wiele osob mialo ten sam problem co ja.Teraz ciagne przez kabel ale po 4 godzinach pada bateria nie wie ktos gdzie mona kupic taki z ladowanie??albo jak zrobic zeby latalo na blue???I nie lojcie mnie zaraz bo to moj trzeci post.
-
Re: samsung x680 zasilanie przez kabel
Pomoze ktos?
-
- ### BAN ###
Mam samsunga 600, siemens 55 i telefony działają bezproblemowo przez bluetooth... nic dodatkowo nie instalowywałem 
Myślę, że masz źle skonfigurowany komp.

Myślę, że masz źle skonfigurowany komp.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez gatto_nero, łącznie zmieniany 2 razy.
-
nie wiem co jest, pliki moge norlamnie przesylac ale jak biore polacz to wywala mi komunikat ze modem nie odpowiada.
Słyszałem, że Samsungi mają problem z komunikacją poprzez bluetooth i irda z innymi komórami za to dobrze komunikowały się między sobą, czyli Samsung z Samsungiem) Jeżeli chodzi o kompa raczej problem leży po stronie kluczyka bluetooth. Z wałasnego doświadzcena wiem, że najlepiej wychodzą te do kttórych nie trzeba instalować załączonego oprogramowania (wszystko jest w Windows) <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> coś w tym jest. 

- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Jaką masz ładowarkę?