Moderator: Moderatorzy
jesli masz orange no limit to rozumiem twoj zachwytmichal_99 pisze:nie przesadzaj... plus za mozliwosc wykupienia dodatkowych pakietow??daj spokoj... placisz im dodatkowa kase i jeszcze sie z tego cieszysz
a co do transferu... mam EDGE a po limicie waha sie tak w granicach 30-40kb/s
hmm... ja mam i110, limit 3,33GBm a ze korzystam intensywnie z www nie wystarcza tak więc kupuje pakiety żeby korzystać "normalnie" z zasobów netu, dla mnie nie jest to zlodziestwo, to biznesmichal_99 pisze:mam iplusa i to nie zachwyt. Nie dalo sie nic innego wiec kupilem taki net. Poza tym bardzo mnie denerwuje podejscie sieci do uzytkownikow a limit 1GB to lekka przesada. Widzisz, Ty placisz i sie cieszysz a oni sie ciesza ze maja takich klientow jak TY... ja nie zaplace za dodatkowe pakiety nie dlatego ze mnie nie stac ale po prostu dla zasady bo to jedno wielkie zlodziejstwo.
pozdrawiam
Czy to jest złodziejstwo? Policz sobie tak:michal_99 pisze:mam iplusa i to nie zachwyt. Nie dalo sie nic innego wiec kupilem taki net. Poza tym bardzo mnie denerwuje podejscie sieci do uzytkownikow a limit 1GB to lekka przesada. Widzisz, Ty placisz i sie cieszysz a oni sie ciesza ze maja takich klientow jak TY... ja nie zaplace za dodatkowe pakiety nie dlatego ze mnie nie stac ale po prostu dla zasady bo to jedno wielkie zlodziejstwo.
pozdrawiam
Mam iPlusa od ponad roku i pierwszy raz zdarzyło mi się, że przycięli mi transfer (nowy okres rozliczeniowy mam od jutramichal_99 pisze:...mam EDGE a po limicie waha sie tak w granicach 30-40kb/s