Mieszkam na stancji i korzystam z wifi właściciela. Zakładam, że on może sprawdzić historię przeglądania dostając się do ustawień routera.
I teraz pytanie 1: Czy będą mu się wyświetlać propozycje w Google jeśli nie jesteśmy zalogowani na tym samym koncie Google ale jesteśmy w tej samej sieci?
I pytanie 2: Czy tą historie można usuwać trwale? Bo rozumiem, że /flushdns usuwa historię z poziomu komputera.
Historię z routera można usunąć trwale i dzieje się to zwykle przy wyłączeniu zasilania/restarcie routera chyba że właściciel ma wdrożone jakieś zapisywanie logów do pamięci trwałej/zewnętrznej.
wojteks pisze:Google dopasowuje sie do komputera a nie routera.
Historię z routera można usunąć trwale i dzieje się to zwykle przy wyłączeniu zasilania/restarcie routera chyba że właściciel ma wdrożone jakieś zapisywanie logów do pamięci trwałej/zewnętrznej.
Wątpie by w prywatnym domu ktoś się bawił we włączanie tego Więc wystarczy go zrestartować i zapomni. dzięki wielke