Jak sprawdzić numer telefonu w modemie/routerze huawei
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Jak sprawdzić numer telefonu w modemie/routerze huawei
Witam. Wziąłem internet z t-mobile i chciałem zarejestrować się na ich stronie, by dokonywać płatności przez internet, ale do tego potrzebuję podać numer telefonu, który jest przypisany do mojej karty. Nie znalazłem w internecie niestety pomocy. Moje urządzenie to huawei b525. Pomoże ktoś? 

-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: Jak sprawdzić numer telefonu w modemie/routerze huawei
Numer masz na umowie...
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: Jak sprawdzić numer telefonu w modemie/routerze huawei
Zarejestrowałem się tu tylko po to, żeby odpowiedzieć na to jedno pytanie. Podejrzewam że pytający nie ma dostępu do podpisanej przez siebie umowy w tym momencie, stąd pytanie.
Jeśli nie posiadacie Państwo umowy i dysponujecie tylko i wyłącznie routerem/modemem - to jeśli jest udostępniona opcja wysłania SMS z poziomu interfejsu webowego, mogą Państwo wysłać z tamtąd wiadomość na swój numer telefonu - zobaczycie wtedy numer karty która jest w modemie
Oczywiście, kosztuje nas to tyle jak za zwykły SMS wg taryfy operatora. Ale jest to rozwiązanie. Pozdrawiam
Jeśli nie posiadacie Państwo umowy i dysponujecie tylko i wyłącznie routerem/modemem - to jeśli jest udostępniona opcja wysłania SMS z poziomu interfejsu webowego, mogą Państwo wysłać z tamtąd wiadomość na swój numer telefonu - zobaczycie wtedy numer karty która jest w modemie

Oczywiście, kosztuje nas to tyle jak za zwykły SMS wg taryfy operatora. Ale jest to rozwiązanie. Pozdrawiam