3G Plusa w Kielcach
Moderator: Moderatorzy
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
3G Plusa w Kielcach
Informuje iż dostępny jest już UMTS w Kielcach, w kierunku południowym zasięg łapiemy 10 km przed Kielcami, videocall bez zarzutów 

M2 Netgear
-
- Mistrz bezprzewodowy
Re: 3G Plusa w Kielcach
No ciekawe. Plus chyba przesuną się na drugie miejsce za Erą w pokryciu UMTS, jeśli się nie myle.
PS.Ciekawe jaką mają strategię ci nasi dobrodzieje. Ostatni zauważyłem na mapie ERY UMTS w Skierniewicach !. Może w Żyrardowie też będzie
. Gdzie można znaleźć informacje o planowanych stacjach 
PS.Ciekawe jaką mają strategię ci nasi dobrodzieje. Ostatni zauważyłem na mapie ERY UMTS w Skierniewicach !. Może w Żyrardowie też będzie

-
- Stały użytkownik forum
ehhhhhhh no fajnie ale szkoda ze niedaleko kielc jest problem zeby zlapac edge... ja z bolem lape z Morawicy edga ale mam juz limit i sie mecze na 35kb :\
- draconair
- Stały użytkownik forum
Z plusem to sa jaja po prostu jeżeli chodzi o UMTS. Mieszkam w mieście z 50tys. mieszkańców... a za moim miastem [ powiedzmy ;-) ] jest wiocha zabita dechami [ 200-400 mieszkańców, 8-10 km dalej ] i na złość wg. mapki Plusa tam mają UMTS a ja jestem na granicy EDGE...
I nie wiem czy ja mam w to wierzyć czy nie... chyba się tam przejadę kiedyś...
Śmiech przez łzy ;-(.
I nie wiem czy ja mam w to wierzyć czy nie... chyba się tam przejadę kiedyś...
Śmiech przez łzy ;-(.
Plus LTE
Orange VDSL
Orange VDSL
-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Z jednej strony to dobrze ze zasieg umts sie powieksza, ale ja powoli takze na Plusa jestem wsciekly
bo w duzej czesci lodzi nadal nie ma umts !!! Nie mowiac o tym ze w domu mam tylko gprs
Chyba skoncze przygode z Plusem - od miesiaca nie potrafi mi odpowiedziec co stalo sie z bts 1166 mial miec edge a go niema
Skoro Iplus pozwala na zadawanie pytan - to sie chwali
to chociaz mogli by odpowiadac by klient wiedzial na czym stoi .

Hspa 10,2mb/s http://www.speedtest.net/result/670298212.png
- seboo
Oj nie placzcie !! - nie jestem zaafirmowany Warszawa ! - takie miasto jak kazde inne , troche nawet smrodliwe i pod tym wzgledem wielkie ze jade do pracy 2-ma pociagami 
Ale do rzeczy ! - jako potencjalny duzy rynek zbytu - powinien byc nasycony wszelakiego rodzaju mozliwosciami ! - a ja jestem w stanie pokazac wiele miejsc w ktorych to nie ma nie tylko 3G ale i EDGE i jest to na granicy z gmina Centrum !!! - smutne to ale czekamy na dalszy rozwoj
Widzac dzialania plusa i jezdzac z telefonem po Warszawie widac - ze jest jednak maly postep ! np na linii otwockiej miedzy miedzylesiem a radoscia nie ma juz dziury zasiegu 3G tylko jest pelen zasieg ! to daje jakies nadzieje !!
Mam dodatkowe pytanie !!! Jak sprawuje sie N80 ? - jaka jest wydajnosc jej baterii ? dla 3G lub Wifi ?

Ale do rzeczy ! - jako potencjalny duzy rynek zbytu - powinien byc nasycony wszelakiego rodzaju mozliwosciami ! - a ja jestem w stanie pokazac wiele miejsc w ktorych to nie ma nie tylko 3G ale i EDGE i jest to na granicy z gmina Centrum !!! - smutne to ale czekamy na dalszy rozwoj
Widzac dzialania plusa i jezdzac z telefonem po Warszawie widac - ze jest jednak maly postep ! np na linii otwockiej miedzy miedzylesiem a radoscia nie ma juz dziury zasiegu 3G tylko jest pelen zasieg ! to daje jakies nadzieje !!
Mam dodatkowe pytanie !!! Jak sprawuje sie N80 ? - jaka jest wydajnosc jej baterii ? dla 3G lub Wifi ?
-
Rano naładowana, ok. 17 ponowne ładowanie, ok 1-1,5 h rozmów dziennie - video i voice (również w 3G).seboo pisze: Mam dodatkowe pytanie !!! Jak sprawuje sie N80 ? - jaka jest wydajnosc jej baterii ? dla 3G lub Wifi ?
M2 Netgear
- seboo
hmm no coz nienajlepiej - ale ten telefon w cenie w jakiej jest ma wszystko czego potrzeba - wyraznie dystansuje cenowo jak na razie konkurencje typu WLAN i kamerka do videokonferencji
To jest jakis koszt uzyskania przychodu - mam v 980 ktory ma podobne energetycznie osiagi i jakos sobie radze !
To jest jakis koszt uzyskania przychodu - mam v 980 ktory ma podobne energetycznie osiagi i jakos sobie radze !
- DADA
- Stały użytkownik forum
Proponuje zakup akumulatorka KORACELL 3,7V Li-pol 2000mAhseboo pisze:Rano naładowana, ok. 17 ponowne ładowanie, ok 1-1,5 h rozmów dziennie - video i voice (również w 3G).
Swego czasu na Allegro były dostępne.
Co do samej N80 jestem bardzo zadowolony super nadaje się jako modem i pracuje z oprogramowaniem NOKIA PC SUITE.
Świetna też jest możliwość aktualizacji oprogramowania telefonu przez NOKIA PC SUITE.
Wadą użytkowa jest zbyt lekko działający” slaiding system”.
W kieszeni potrafi się po prostu samoczynnie rozsunąć.
-
- Początkujący użytkownik forum
świętokrzyskie
informuie że w dniu 29 12 2006r został uruchomiony nadajnik o nazwie Sobków-mokrsko wedłóg za pewnień opratora ma on pracować w edge klasy 10-tej mnie nie udało się uzyskać edge na noki 6020 choć zasięg na full???
-
- Użytkownik forum
We Włoszczowie też ma być lub już jest 3G plusa