Jaka antena dla Siemensa ES75?
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Jaka antena dla Siemensa ES75?
Witam mam bluconnecta w ERA modem simensa es75. Jestem tutaj nowy czytalem na temat anten dookólnych w innych postach i oczywiscie chcialbym sobie taka sprawic ale nie mam najmniejszego pojecia jaka wybrac. Wiedz prosze moze ktos by mi w tym wyborze dopomogl. Z gory dziekuje.
-
- Stały użytkownik forum
Re: Jaka antena dla Siemensa ES75?
a to jest fon z gniazdkiem na antenkę? To ja też taki chce
)))
Ja musiałem do swojego kupić konektor indukcyjny i antenkę... dookólna może być za słaba, albo efekt będzie mizerny. U mnie dała tylko stabilniejszy transwer i mniej błedów.... więc może i o to chodziło

Ja musiałem do swojego kupić konektor indukcyjny i antenkę... dookólna może być za słaba, albo efekt będzie mizerny. U mnie dała tylko stabilniejszy transwer i mniej błedów.... więc może i o to chodziło

E160 Play
-
- Użytkownik forum
sugeruje antene kierunkowa a nie dookolnaswietlik70 pisze:Witam mam bluconnecta w ERA modem simensa es75. Jestem tutaj nowy czytalem na temat anten dookólnych w innych postach i oczywiscie chcialbym sobie taka sprawic ale nie mam najmniejszego pojecia jaka wybrac. Wiedz prosze moze ktos by mi w tym wyborze dopomogl. Z gory dziekuje.

generalnie kazda antena ma kabel zakonczony standartowym zlaczem i potrzebne jest przejscie (konektor) do konkretnego modelu
-
- Początkujący użytkownik forum
Dziekuje za odpowiedzi na moje pytanie. Oczywiscie zakupie antene i sprawdze jej dzialanie. Pozdrawiam.