screen z komputera połączonego z telefonem - hotspotem teraz o 20.30

I z komórki

Moderator: Moderatorzy
Te na 4 ekrany FHD, nikt na nie nie spojrzy.ma_ko pisze:screeny z netmonstera z telefonu sa dwa posty wyżej
Prawie w każdym temacie o tym piszesz. Na Nokii 3310 to oglądasz czy co? Mi ani na komputerze ani na S5neo nie wydają się być przewymiarowane.wojteks pisze: Te na 4 ekrany FHD, nikt na nie nie spojrzy.
Hmm, mnie firefox pokazuje te obrazki o których pisałem jako "1440×3120 pikseli" więc jeden zajmuje 1.5 ekranu FHD a 2 speedtesty "750x400 pikseli" zajmują 1 ekran.radius pisze:Prawie w każdym temacie o tym piszesz. Na Nokii 3310 to oglądasz czy co? Mi ani na komputerze
Ja przez słowo komputer rozumiem jednostkę stacjonarną, czyli duże pudło z monitorem. Tam raczej karta Intel 9260 nie jest włożona. Co Ci służy za adapter WiFi?ma_ko pisze:na komputerze przez wifi:
Ile Ci pokazuje komputer podłączony przewodem w tej sekcji?ma_ko pisze:na komputerze pod kablem
No i bardzo dobra karta. Laptop ma bytć podłączony do sieci (patrz niżej).ma_ko pisze:moja karta sieciowa wifi to Intel AC-9260
To jest raczej i211. Ale to nie jest model karty, a raczej chipset o którym ciężko coś znaleźć.ma_ko pisze:a zwykła to intel I211
Jeśli to ten telefon https://www.gsmarena.com/lg_v40_thinq-9300.php to ma on normalnie AC, czyli w routerze (nie wiem na ile pozwala soft) ustalasz nazwę sieci w tym stylu xxyyzz_5GHz, szerokość kanału na 80 MHz (nie 20, nie 40, nie auto), a jeśli się nie da (niestety, ale będą wahania) to tylko tryb AC i w telefonie zapominasz sieć 2,4 GHz, a łączysz się tylko z powyższą.ma_ko pisze:na telefonie (LG V40)