PLAY AWARIA ?

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
astroneb
Stary wyga bezprzewodowy

PLAY AWARIA ?

Post autor: astroneb »

Hej,

Mam problem w Gdyni używam przez cały rok i nie było takiej sytuacji (nawet w kwietniu i marcu) , prędkości są niskie jakby 20-30 Mbps to był max (testowane z wieloma speedtestami i programi) a jak robisz speediest do PLAY czy Łódź, poznań,Warszawa to jest 100 Mbps :(
Wczoraj miałem problem 12:30 w środku dnia z steaming z chmury i nagle z 220 Mbps spada do 16 Mbps i ping 1000ms , nawet w nocy mam problemy wtedy wzrasta ale nie jak kilka dni temu.

Dochodzi do tego brak internetu mimo zasięgu coś co chwile rozłącza mimo poprawnego sygnału na 4CCA lub. na 1CA :( i mam DNS Cloudflare i google i nic.
Sygnał RSRP -78 dbm Sinr 20 db
Na każdym z pasm jest taki problem
B7:
Obrazek
B3:
Obrazek
B1:
Obrazek
marisuzsal
Użytkownik forum

Re: PLAY AWARIA ?

Post autor: marisuzsal »

Kwiecień i marzec to było preludium :) Dzieći mogły wychodzić na spacery. Teraz siedzą cały czas w domach. Cyberpunk to jakieś 60GB do zaciągnięcia, więc od Playa po T-Mobile wszystko ostatnio leży. W Plusie może jest lepiej bo tam każdy z FUPem :) Pomału się szykuj na święta i ferie. Nie będzie lepiej.
ODPOWIEDZ