Proszę o wytłumaczenie mi jak skonfigurować w niej iplusa, tak zeby moc wchodzic na neta bezposrednio z niej ;S.
Problem połączenia z kompem zostawiam na później, bo nie mam orginalengo kabla ze sterownikami (mam ten z wsponianej nokii, ale windows nie moze <font color="#FF00FF"><b>»»znaleźć««</b></font> sterowników

Duzo siedzę w pracy i chętnie bym się oderwał na chwilkę beztrosko buszujac po necie

Nie odsyłajcie mnie prosze do podwieszonych bo szukałem ale nie znalazłem. Moze zle szukałem, ale mam naprawde baaardzo mało czasu. Ciągłą praca, jestem jak robokop <lol2>

EDIT:
Garść dodatkowych informacji.
Telefon jest (był ;> ?) kupiony w mixplusie, i nie ma zdjętgo simlocka. Zakładam więc ze połączenie jest tak skonfigurowane ze łaczy się samo z plusem czy coś

Ktoś wie jak jest naprawdę ?
Druga sprawa:

;( ;( ;( ;( ;( ;( <---- To są łzy szczęścia

Po 16 miesiącach GPRSu i tych marnych 5 KB i wiecznych problemach ;( ;( ;( ;( (to tez łzy szczęścia :p)
Jednak nasówa mi się pytanie. Czy ja coś za to płacę ? Wiem ze moze głupio pytam, ale boję się ze mogę mieć w telefonie (bo to na nim uzyskalem taki transfer) coś zle skonfigurowane. Łaczę się przez dial up iidentycznie jak do tej pory za pomocą GC79, nic nie zmieniłem, martwią mnie jednak ustawienia fabryczne tel (tez nic nie zmieniałem). Niestety nie potrafię <font color="#FF00FF"><b>»»znaleźć««</b></font> w telefonie zadnych opcji zwiazanych z połączeniem ;/
Ktoś wie czy <font color="#FF00FF"><b>»»korzystam««</b></font> za darmo czy mogę się spodziewać na koniec miesiaca GIGANTYCZNEGO rachunku ;> ?