W której sieci na kartę jest NOLIMIT jak w PLAY?

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
niefrajer
Początkujący użytkownik forum

W której sieci na kartę jest NOLIMIT jak w PLAY?

Post autor: niefrajer »

Gdy przychodzi mi grzebać po tych ich promocjach i stronach www i szukać to wymiotować mi się chce, dlatego zapytam tutaj, albowiem te najfajniejsze promocje jeśli już istnieją to są ukryte, tak aby nikt ich nie widział (Play nie chwali się nockami za 5zł czy 100GB za 50zł)...
Jest jakaś oferta na minimum 100-200-300GB gdzieś już czy nadal GB w Polsce są w cenie złota?
matek451
Guru bezprzewodowy

Re: W której sieci na kartę jest NOLIMIT jak w PLAY?

Post autor: matek451 »

100GB za darmo to faktycznie drogo bo trzeba kupić starter za 5 zł. W Play przez pól roku była promocja a teraz jest przez 3 m-ce w VM.
niefrajer
Początkujący użytkownik forum

Re: W której sieci na kartę jest NOLIMIT jak w PLAY?

Post autor: niefrajer »

Wprowadzili limit rejestrowanych kart, trzeba odczekiwać 14-20dni w celu aktywacji nowej więc te 100GB na nowym starterze jest tylko dla tych którzy mają 100 dzieci z czystymi kontami lub ze 200 żon i możliwość zarejestrowania pakietu kolejnych kart lub ... po prostu zero stażu w sieci :cfaniak: :D :cwaniak:
Jeszcze z miesiąc temu można było brać jak się chciało, teraz też ale na os.prywatną jest limit 10 kart w Play, gdy ma się więcej to trzeba czekać z aktywacją różnie, jedną aktywowali mi po rejestracji dopiero po 18 dniach :wsciekly:
a mam już chyba ze 140 bo fajne startery rok temu nabyłem za 2zł szt a po rejestracji było na start 30GB więc 30GB za 2 zeta.
Zarejestrować kartę w tym nocniku (tzn.w Polsce) można, ale wyrejestrować już nie, ponoć to patent na takich jak MY :ok: :nienie: :brawa:
Karta sama się wyrejestrowuje po ... po... roku bezużyteczności :czytaj:
a w Plusie powiedzieli mi że już nie mogę mieć więcej SIM :ban: , nie pamietam nawet ile ich już tam mam :hurra:
ODPOWIEDZ