UWAGA za moje niefachowe terminy przepraszam i uprzedzam

jestem urzytkownikiem modemu se gc 75e niestety jak wszyscy pewnie wiecie nie działa on zbyt stabilnie na procesorach AMD co ciekawe na INTELach też nie dziala wzorowo miałem okazje sprawdzic i prawde mówiąć to na AMD działa lepiej bo na INTELU <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> nie działał

słyszałem ze problem w tych modemach wynika z ich poboru mocy nie wiem czy dostają go za duzo czy za mało ze tak działają niestabilnie(i tu sytuacja by sie zgadzała bo pobór mocy w tych prockach jest rózny moze producent SE zaleca INTELA bo ich procek pobiera go mniej ???) ale jednym z sposobów według mnie <uwaga nie sprawdzałem i nie jestem jakims specjalistą>byłoby zmiana częstotliwosci z 900mhz na jakąś inną niepamietam dokładnie jakie są parametry jest napisane na modemie nie bedę go wyjmował z laptopa zeby to sprawdzic

ale ogólnie chodzi mi oto ze przy zmianie czestotliwosci zmienia sie pobór mocy tak pisze na modemie. Czy znacie inne sposoby na polepszenie działania/stabilnosci modemów SE aha i jeszcze jedno podczas gdy kupowałem modem mowiono mi ze mozna <font color="#FF00FF"><b>»»znaleźć««</b></font> na stronie producenta specjalne sterowniki do tego by modem lepiej współpracował z AMD niestety szukałem i nic nie znalazłem moze ktos słyszal lub ma link do tego sterownika ??