Witam wszystkich serdecznie i chciałbym aby ktoś mi doradził gdzie i u kogo mogę szukaćc internetu w Chełmie?
A jeszcze takie pytanie bo w naszzym mieście umieścili hotspota i <font color="#FF00FF"><b>»»nie wiem««</b></font> jaki sprzęt ewentualnie musiałbym mieć aby odbierać neta za darmo i jakie formalności trzeba by było wypełnić?
Poadrawiam wszystkich
Szukam dostawcy w Chełmie ,wojew.lubelskie
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Szukam dostawcy w Chełmie ,wojew.lubelskie
Witam, za wiele Ci pomóc nie mogę w sprawie dostawcy internetowego. Natomiast w sprawie HotSpota.resonan pisze:Witam wszystkich serdecznie i chciałbym aby ktoś mi doradził gdzie i u kogo mogę szukaćc internetu w Chełmie?
A jeszcze takie pytanie bo w naszzym mieście umieścili hotspota i <font color="#FF00FF"><b>»»nie wiem««</b></font> jaki sprzęt ewentualnie musiałbym mieć aby odbierać neta za darmo i jakie formalności trzeba by było wypełnić?
Poadrawiam wszystkich
Jeśli jest darmowy, to wystarczy być w jego zasiegu i mieć kartę WLAN w kompie. Jeśli jest nie darmowy, to musisz się dowiedzieć, kto jest jego właścicielem i ile sobie życzy za możliwość dostępu do niego.
P.S. Miło widzieć ludzi z miejsca gdzie się mieszkało

Back to the Future 

-
- Początkujący użytkownik forum
Re: Szukam dostawcy w Chełmie ,wojew.lubelskie
Dzięki zaodpowiedż
Pozdrawiam wszystkich nietylko mieszkających blisko Chełma
Ostaaatnio widziaaałłęm jak ktoś sprawdzał w necie właściciela nadajnikaa na pewnym bloku i chciałęm sięspytać na jakiej stronie można sprawdzać kto ejst włąścicielem danego sprzzęettu na danym buddynku
to by mi jakośs pomogło
Z góry dzięki
Pozdrawiam wszystkich nietylko mieszkających blisko Chełma
Ostaaatnio widziaaałłęm jak ktoś sprawdzał w necie właściciela nadajnikaa na pewnym bloku i chciałęm sięspytać na jakiej stronie można sprawdzać kto ejst włąścicielem danego sprzzęettu na danym buddynku
to by mi jakośs pomogło
Z góry dzięki