Plus internet 16.0 - dla stałych klientów - więcej 3xGB

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Jazdzor
Użytkownik forum

Plus internet 16.0 - dla stałych klientów - więcej 3xGB

Post autor: Jazdzor »

W Listopadzie kończy mi się umowa na internet 5G z zeszłorocznej super oferty 500+500Gb za 50zł i zadzwoniłem zapytac co oferują.
Regulaminu nie znalazłem w necie, więc wkleje screen z aneksu który mam ewentualnie potwierdzić.
Zdecydowałem się wstępnie na pakiet "L" gdzie z rabatem SmartDom jest dodatkowe -9zł czyli finalnie 60zł brutto a w zamian dostaje 200Gb pakietu podstawowego, oraz bonusowy pakiet NO LIMIT.
Piszę do Was z zapytaniem jak Wy rozumiecie zapis lejka do 1mbit/s - bo wychodzi na to, że lejek aktywuje się po wykorzystaniu pakietu podstawowego nie uwzględniając bonusu No-limit.?
Obrazek
kordirko
Specjalista bezprzewodowy-senior

Re: Plus internet 16.0 - dla stałych klientów - więcej 3xGB

Post autor: kordirko »

literalnie to czytając - tak - masz rację.
Aczkolwiek obciąłeś dół regulaminu pod tabelką, być może tam jest jeszcze coś co zmienia rozumienie zapisu w tabelce.
Jazdzor
Użytkownik forum

Nie zdecydowałem się na ten aneks, wczoraj byłem złożyć wypowiedzenie umowy a dziś zadzwonili do mnie z działu utrzymania klienta i zaproponowali już po złożeniu rezygnacji aneks z nielimitowanym internetem, rozmowami i SMS/MMS za 40zł brutto po rabatach Smart dom i efakture.
Taka oferta jest już bardzo konkurencyjna.
Wersja M
"Promocja ANZ dla osób fizycznych PLUS. 8 WIĘCEJ GB dla Stałych Klientów ABO GRATIS"
Ostatnio zmieniony 2024-10-09, 20:23 przez Jazdzor, łącznie zmieniany 1 raz.
Jazdzor
Użytkownik forum

Obrazek
Mig25
Guru bezprzewodowy

Post autor: Mig25 »

Jak się napisze rezygnację w Plusie , to właśnie ofertę na nielimitowany internet się dostaje...
Wywalcz jeszcze router (tego już chyba nie są w stanie dać z nielimitowanym internetem :) )
ODPOWIEDZ