Po 24 miesiącach i 14 dniach pracy ciągłej (choć było to łącze zapasowe) zdechł mój WNC ODU. Przy okazji okazało się, że IDU też (po podłączeniu kablem i po zalogowaniu do panelu admina od razu mnie wylogowuje, ale to bez znaczenia, bo używam innego routera). Nieważne, czy karta sim jest w środku, czy nie. Po włączeniu zasilania urządzenia miga zielona dioda zasilania (sygnalizacja uruchamiania), po około 30 sekundach pali się ciągle (urządzenie uruchomiło się), a po (kolejnej) około jednej minucie pojawia się na chwilę czerwona dioda i urządzenie się restartuje. Ta pętla trwa nieustannie. Już mam drugi router, ale szlag mnie trafia, że jeszcze rok będę płacił raty za tego trupa, więc postanowiłem napisać z pytaniem, czy może da się go jakoś odbrickować? Np. wgrać soft od zera... Może jest uwalony planowanym starzeniem, ale może dałoby się go reanimować i mieć na czarną godzinę. Może po prostu zabrakło prądu w momencie, gdy robiła się automatyczna aktualizacja softu...
Szukałem w internecie i podobno nie ma autoryzowanego serwisu w PL innego niż T-mobile. Chętnie przyjmę wszystkie wskazówki. Z góry dziękuję za pomoc!