Virgin mobile opinie
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
Virgin mobile opinie
Witam, potrzebuje informacji o tej sieci szczególnie opinie czy warto?,bo aktualnie jestem w Play (telefon) abonament mam najwyższy i nie potrzebuje 300GB w telefonie.W ofercie Virgin Mobile widzę w najtańszym abonamencie 60GB w sam raz a Play jest tylko 6GB trochę za mało jak dla mnie.Też mam Internet Lte od Play 300GB trochę mało i chodzi lipnie trochę,tamtego roku podciągnęli mi światłowód (inna firma) pod dom byłem się pytać co jak i w biurze mi powiedzieli że przyłącz ma być w pierwszej połowie tego roku 2 dni temu dzwonili do mnie z biura że dopiero przyłącz ma być w drugiej połowie tego roku.Umowa internetu od Play kończy mi się w Lipcu tego roku i chce coś wziąć na kartę Internet żeby się nie wiązać z Play na kolejne 2 lata jak mam światłowód pod domem.W Virgin Mobile widzę fajna ofertę neta na kartę 450GB co miesiąc za 40zł,lub coś innego z Play na karte oferte powyżej 300GB najlepiej u mnie chodzi Play. Testowałem Orange,T-Mobile Plus i Play i najlepiej u mnie Play wypada wiec coś z Play potrzebuje.
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Virgin mobile opinie
VM dobrze działa. Miałem przez kilka miesięcy ofertę najwyższą internetową (obecnie mam Orange). Mamusia ma ich ofertę od lat (5zł na rok).
Bez obaw możesz brać ich ofertę, działają bardzo dobrze.
Bez obaw możesz brać ich ofertę, działają bardzo dobrze.
MC888 -> Orange
- -niXon-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Kiedyś Virgin to była kaszanka, mieli swoją pulę IP, jakby jakaś taka gorsza podsieć,
od czasu jak to łyknął P4 Play, chodzi dobrze, noi IP ma jak Play,
jak komuś dobrze działa play, to virgin też będzie działał..
od czasu jak to łyknął P4 Play, chodzi dobrze, noi IP ma jak Play,
jak komuś dobrze działa play, to virgin też będzie działał..
- ksx4system
- Specjalista bezprzewodowy-junior
mam kilka kart w użyciu i działa bardzo dobrze
VoLTE i VoWi-Fi na Pixelu bez problemów, tak samo jak Internet

kiedyś byli niezależnym MVNO, teraz są po prostu submarką MNO jak Heyah dla T-Mobile
http://ksx4system.net ### proszę zainstalować FreeBSD ### 100 postów = 25/04/2018
net w kieszeni: Pixel 7a (Orange)
net w domu: w końcu gigabit po kabelku![:]](./images/smilies/splash.gif)
net w kieszeni: Pixel 7a (Orange)
net w domu: w końcu gigabit po kabelku
![:]](./images/smilies/splash.gif)