CO WYBRAC PILNE
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
CO WYBRAC PILNE
Kończę budowę nowego domu, niedługo przeprowadzka. Teraz w mieszkaniu mam podłączony do 2 komputerów modem Neostrady TP. W domu chciałbym mieć możliwość używania bezprzewodowego internetu. Słyszałem o usłudze, która pozwoli mieć internet bez kabli na terenie całego domu. Jak myślicicie, co wybrać?
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: CO WYBRAC PILNE
Internet bezprzewodowo z Neostrady to na sub-forum o Internecie radiowym.michal03 pisze:modem Neostrady TP. W domu chciałbym mieć możliwość używania bezprzewodowego internetu.
Przenoszę.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- morion
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: CO WYBRAC PILNE
rozumiem że te dwa kompy masz podłaczone przez switch więc kup Access Pointa (np. ovislink 5460) i podłacz do tego switcha, potem skonfiguruj jak należy i umieść w miejscu najbardziej optymalnym dla zasięgu w twoim domu...michal03 pisze:Kończę budowę nowego domu, niedługo przeprowadzka. Teraz w mieszkaniu mam podłączony do 2 komputerów modem Neostrady TP. W domu chciałbym mieć możliwość używania bezprzewodowego internetu. Słyszałem o usłudze, która pozwoli mieć internet bez kabli na terenie całego domu. Jak myślicicie, co wybrać?
jutro to dzis... tyle że jutro