Który lepszy: Option GT MAX 3G czy Option Globetrotter 3G ?
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Który lepszy: Option GT MAX 3G czy Option Globetrotter 3G ?
Prosze o wypowiedz doswiadczonych znawcow tematu, generalnie zarowno modem Option GT MAX 3G jaki i Option Globetrotter 3G w iplusie maja takie same parametry techniczne - cztery zakresy i ta sama predkosc. Jedni mowia ze roznia sie tylko cena i wygladem a inni ze drozszy dokladnie o 110 zl modem Option GT MAX 3G jest lepszy, bardziej niezawodny i ma chowana antenke co jest lepsze niz antenka wbudowana jak w Option Globetrotter 3G. prosze o pomoc bo nie wiem na ktory sie zdecydowac, nie chce tez przpelacac a w salonie plusa obsluga na niczym sie generalnie nie zna
prosze o opinie ludzi ktorzy korzystaja z tych modemow lub moga zamiescic ciekawe opinie na temat powyzszych modemow. Dziekiz gory, pozdrawiam

-
- Użytkownik forum
Re: Który lepszy: Option GT MAX 3G czy Option Globetrotter 3G ?
mam optiona 3g + licencje gprs z orange i jestem z niego bardzo zadowolony, żadnych zwiechów problemów itd, na dodatek mieszkam w zasięgu HSDPA i internet zasuwa mi jak mały samochodzik
ale gt max jest poprostu łądniejszy i nie wystaje tak ordynarnie z gniazda, a co do funkcjonalnoći, słyszałem że potrzebuje on bardzo stabilnego portu pcimcia i czasem są z nim jakieś fluktuacje ale nie używałem go osobićie więc nie wiem
ale gt max jest poprostu łądniejszy i nie wystaje tak ordynarnie z gniazda, a co do funkcjonalnoći, słyszałem że potrzebuje on bardzo stabilnego portu pcimcia i czasem są z nim jakieś fluktuacje ale nie używałem go osobićie więc nie wiem
AirCard 875 + licencja gprs "No limit"