nawigacja
Moderator: Moderatorzy
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: nawigacja
Pytasz o same mapy, czy także o urządzenia?czarnyKos pisze:zbieram opinie na temat map do nawigacji po Polsce.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
- Początkujący użytkownik forum
z urzadzeniem nie ma klopotu. interesuje mnie porownanie mapek, bo zewszad dochodza mnie sluchy, ze te nowe Navigo namieszalo na rynku troche - sa dobrzy i tansi.
-
- Mistrz bezprzewodowy
Ja mam starą ich mapę na CD, kiedyś dodaną do Autoświat i jest świetna. Chodzi nie tylko o ogromną dokładność, ale o całokształt- czytelność, łatwość obsługi, wygląd. Zrobili to naprawdę z głową. Jestem ciekaw ich nowych produktów, ale udostępniają tylko dema, więc nawet ich sprawdzałem.
Jeśli chodzi o nawigacje na komórki do GPS, to robią na razie tylko na PDA z jakimś dziwnym systemem. Jeśli zaczną robić to pod normalne telefony, a mapa nic nie straci to może to być bardzo ciekawa oferta.
Jeśli chodzi o nawigacje na komórki do GPS, to robią na razie tylko na PDA z jakimś dziwnym systemem. Jeśli zaczną robić to pod normalne telefony, a mapa nic nie straci to może to być bardzo ciekawa oferta.
Ostatnio zmieniony 2007-06-15, 21:09 przez Ufo atakuje, łącznie zmieniany 1 raz.
-
dzieki za potwierdzenie jakosci. zmartwiles mnie troche tym, ze ten soft nie zadziala na telefonie, jestes pewien? widzialem, ze robia zestawy z jakims urzadzeniem, ktore faktycznie dzialaja tylko z nim i sam soft osobno.
-
Ja mam ten zestaw Navigo i jestem w pełni zadowolona. Szkoda, że jeszcze sam nie kieruje samochodem:)
-
dzieki za informacje. no to sie zdecyduje chyba. cena w koncu jest przystepna i podobno zwrot jest mozliwy gdyby cos sie stalo.
- crow6
- Stały użytkownik forum
Spojrz tez na Destinatora. Klienci mi mowili, ze potrafi nawet robic trasy przez polne drogi jak chce sie krotko jechac :) Ogolnie mapka jest szybka i baaardzo dokladna...
Gott ist ein Popstar ]:->
-
powaznie? ja slyszalem o nim to co o Tom Tomie, ze ich mapy Polski ustepuja polskim producentom. poza tym juz tyle nazbieralem argumentow za navigo, ze raczej sie nie rozmysle 

-
Tak jak mówiłam, ja szczerze polecam. Nic tak dobrego w lepszej cenie nie znam.