CZY WAM TEż ||ERAGG|| ZżERA KASę DODATKOWO?
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
CZY WAM TEż ||ERAGG|| ZżERA KASę DODATKOWO?
bo mi właśnie tak.. jestem w heyah | Nokia 2610| i z tego co jest napisane na tych oficjalnych stronach ...i innych pplaci sie tylko zete i nic wiecej..za transfer na terenie polski też..A JEDNAK TO COś CIąGNIE MI KASE DODATKOWO? też tak macie?? da się temu zaradzić?[/b]
- mar_kow
- Mistrz bezprzewodowy
Re: CZY WAM TEż ||ERAGG|| ZżERA KASę DODATKOWO?
... "zete" to ma być złotówka??punnks pisze: ...i innych pplaci sie tylko zete i nic wiecej..za transfer na terenie polski też..
... PONADTO: trzeba wyłączyć autamatyczne uaktualnianie definicji wirusów, automatyczną aktualizację Windowsa i inne aplikacje które automatycznie łączą się z internetem...
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Tak jest napisane na stronie HEYAH:
EDIT:

a tak w Erze:Przez pierwsze 7 dni korzystasz z niej za darmo, za każdy kolejny tydzień płacisz 1 PLN brutto (nie ponosisz opłat za transmisję GPRS!).
Myślę że jednak za połączenie do chwili wejścia do aplikacji jest pobierana opłata.Przez pierwszy tydzień możesz wypróbować Mobilne Gadu-Gadu za darmo! Jeśli zdecydujesz się korzystać z usługi dalej, to za każdy kolejny tydzień opłata wynosi złotówkę (1 zł z VAT).
To jedyny taki komunikator na rynku, w którym nie płacisz dodatkowo za przesyłanie danych (wszystkie opłaty są wliczone w cenę, nie ma żadnych ukrytych kosztów). Gadu - Gadasz tyle, ile chcesz!
EDIT:
Koledze @punnks chodzi o GG w telefonie a nie na komputerze.mar_kow pisze:PONADTO: trzeba wyłączyć autamatyczne uaktualnianie definicji wirusów, automatyczną aktualizację Windowsa i inne aplikacje które automatycznie łączą się z internetem...

- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
- reilord
- Specjalista bezprzewodowy-senior
A ja gdzies przeczytalem, ze placisz te zlotowke i masz spokoj bla bla bla ale ponosisz oplate gprs za wyswietlanie reklam.
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Nie płacisz nic za transmisję danych, ale tylko wtedy jeżeli masz Konfigurację Internet po GPRS. Jeżeli masz Konfigurację Internet po CSD to płacisz za czas spędzony na GG.
A więc uruchamiajcie transmisję pakietową a będzie OK.
A więc uruchamiajcie transmisję pakietową a będzie OK.
Uzywalem przez jakis czas EraGG na swoim telefonie. Co tydzien pobiera ryczalt 1 zl, ale czasem dodatkowo liczy za zwykly GPRS. Czasem liczylo tylko w jedna strone. Nie dziala to jeszcze zbyt dobrze, ale wiekszosc polaczen nie byla dodatkowo obciazana za GPRS.