Problem z internetem
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Problem z internetem
Jestem bardzo zielony w tym i jak bedziecie tlumaczyc to prosze jak najdokladniej...;P To na poczatek teraz do sprawy chodzi mi o to ze internet mi nie chodzi wszystko mi pisze ze dziala ale zadna strona nie chce mi sie otworzyc albo otwira sie 5 minut gram tez w gre tibia i jest to bardzo uciazliwe jak sie wloguje i od razu mam kicka...jak bedziecie potrzebowali wiecej informacji to prosze pisac bo jak mowielm jestem w tym zielony i nie wiem co jeszcze napisac ..z gory dziex
Tibia............What's up noobs..??;P
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: Problem z internetem
To poczytaj trochę forum i zobacz jak inni podają szczegóły.Zwłaszcza tematy GIER.Kuleshov pisze:jak bedziecie potrzebowali wiecej informacji to prosze pisac bo jak mowielm jestem w tym zielony i nie wiem co jeszcze napisac ..z gory dziex
Mogłeś napisać z czego korzystasz.Pisząc temat w sub-forum Internet Radiowy możemy się domyślać że masz radiówkę.Jaką prędkość itp.Jak dla mnie temat mało znaczący i może się stać tak że zostanie wywalony do śmietnika.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: Problem z internetem
@Kuleshov
1) Napisz nam z jakiego operatora korzystasz.
2) Co dokładnie masz na myśli pisząc: "wszystko mi pisze ze dziala" -co Ci pisze? System operacyjny, jakiś program?
3) Poszukaj na forum wątków na temat poleceń ping i tracert w tym sub-forum.
Na początek sprawdź np:
Otwórz linię poleceń (Start -> uruchom i wpisz cmd) a potem te dwa polecenia i podaj nam wyniki.
oraz
1) Napisz nam z jakiego operatora korzystasz.
2) Co dokładnie masz na myśli pisząc: "wszystko mi pisze ze dziala" -co Ci pisze? System operacyjny, jakiś program?
3) Poszukaj na forum wątków na temat poleceń ping i tracert w tym sub-forum.
Na początek sprawdź np:
Otwórz linię poleceń (Start -> uruchom i wpisz cmd) a potem te dwa polecenia i podaj nam wyniki.
Kod: Zaznacz cały
ping www.wp.pl
Kod: Zaznacz cały
ping 212.77.100.101
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.