Na koniec wakacji planuje zakup MIO A701 (smartfono-palmtop), ma niestety tylko gprs - nie ma edża. Zanim kupie cacko chcialbym wiedziec czy iplus bedzie dzialal (i czy moze dzialac na komie zyklej).
Bylbym wdzieczny gdyby ktos lepiej rozeznany ode mnie odpowiedzial mi na kilka pytan

1. Czy jesli wyjmuje karte SIM z mojego modemu i przekladam do telefonu (obecnie mam Motorole v3rzr - ta pierwsza gufniana wersja z nedzna pamiecia) i gdy odpale przegladarke - bede korzystal z internetu w ramach iplus czy bedzie mi naliczalo co minute stawke za internet, badz gprs za kb, ale bede placil za te kilobajty (nie bedzie to wliczone w ramy abonamentu).
I czy tak samo bedzie z wlozeniem tej karty do MIO jesli sobei kupie.
2. Jakie anteny polecacie do USB Commander 2 + czy warto kupowac do neigo zasilacz?
3. Co do komorki - jesli okaze sie ze moge korzystac z komorki w ramach iplusa i placac tylko abonament to czy zakladajac hipotetyczna sytuacje, ze opuszcze przez moment zasieg GPRS to czy telefon przejdzie automatycznie na polaczenie bezposrednie (platne za minute).
4. Nie wiem czy to prawda, ale jesli mam przedluzacz do kabla USB to czy predkosc transferu bedzie spadac jesli tenze przedluzacz podlacze do modemu? Np 10m, 20m, 30m?
Z gory wielkie dzieki!!!