INTERNET W NIEMCZECH
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
INTERNET W NIEMCZECH
POMOZCIE MAM MOTOROLKE E770V WYJEZDZAM DO NIEMIEC NA 3 MIECHY CHCIALABYM KONTAKTOWAC SIE Z RODZINKA CHOCIZ PRZEZ GG ZABIERAM ZE SOBA LAPTOPKA CZY JEST JAKAS MOZLIWOSC ODRAZU MOWIE JESTEM ZIELONA W TYCH SPRAWACH Z GORY DZIEKI ZA EWENTUALNA POMOC
--
Po pierwsze to NIE KRZYCZ, po drugie temat źle umieszczony, przenoszę do Co wybrać - usługi operatorów GSM
--
Po pierwsze to NIE KRZYCZ, po drugie temat źle umieszczony, przenoszę do Co wybrać - usługi operatorów GSM
- Fanta
- Mistrz bezprzewodowy
Re: INTERNET W NIEMCZECH
O internecie w Niemczech jest masa tematów, wystarczyło użyć opcji
Szukaj tematow na forum.
Poczytaj to:

Poczytaj to:
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Ja tylko dodam, że w "internecie" duże litery oznaczają krzyk, dlatego proszę o powstrzymanie się od takowego krzyku na forum.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
- Początkujący użytkownik forum
serdeczne dzieki za pomoc udalo mi sie znalezc cos dla siebie no i sorki za te wielkie literki...
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
A co w końcu wybrałaś?anka076 pisze:serdeczne dzieki za pomoc udalo mi sie znalezc cos dla siebie
Nie ma problemu i dziękujemy za poprawęanka076 pisze: no i sorki za te wielkie literki...

Pozdr, (R) BliSki. (tm)