Witam
Szukam dostępu do internetu, korzystam teraz z simdaty, nie narzekam ale trochę drogo.
Szukam jakiegoś dostępu do internetu, ale nic nie mogę znaleźć, bo wszędzie drogo.
Mieszkam w Częstochowie, niby w Centrum ale WIFI odpada - brak zgody na wyjscie na dach, wszystko pozabudowane, prawie słońce nie dochodzi.
Neostrady nie wezme bo:
- starsza nie chce miec nic do czynienia z TP ale i tak drogo - dzierzawa lacza 28 zł + np netia 69 zł = 97 zł
iPlus bezprzewodowy odpada bo trzeba zawierać umowę na 12 miesiecy.
Czy jest jakaś oferta neta dla mnie ???
Czy ktoś oferuje net na kwartał albo na czas nieokresłony do 80 zł max, moze byc nawet gprs, szukałęm ale nic nie znalazłem.
a takie pytanko jeszcze mam czy Orange Free za 5 zł (24 godz/20MB) to jest tylko na abonament oferta ?
@ Szukam necika @ Znajdzie się coś ?
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: @ Szukam necika @ Znajdzie się coś ?
Słabo szukasz.Skoro nie możesz mieć tego co napisałeś czyli tpsa itd a chcesz na czas nie określony wejdź tutaj : http://www.era.pl/pl/indywidualni/taryf ... t_komputerteza pisze: Czy ktoś oferuje net na kwartał albo na czas nieokresłony do 80 zł max, moze byc nawet gprs, szukałęm ale nic nie znalazłem.
W Erze jest oferta za 39 zeta netto na czas nie określony.
-
- Początkujący użytkownik forum
byłaby to doskonała oferta gdyby nie opłata za przyłączenie 120 zł
3 x 48 zł + 120 = 264 czyli miesiac 88 zł
nawet nieźle, jeżeli nie będzie nic lepszego to się zdecyduje, Wielkie Dzięki
3 x 48 zł + 120 = 264 czyli miesiac 88 zł
nawet nieźle, jeżeli nie będzie nic lepszego to się zdecyduje, Wielkie Dzięki
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Coś za coś.Zostaje ci jeszcze simdata w iPlus i Orange Free.Tu już bez kosztów aktywacji.
Lub jeśli posiadasz fona w Plus GSM uruchomienie usługi iPlus na karcie sim za 60 zeta na czas nie określony. Nie wiem czy to cena netto czy brutto.

- Darecky
- Stary wyga bezprzewodowy
Tak, to tylko oferta w abonamencie - dostepna w NTP i PNR.teza pisze: a takie pytanko jeszcze mam czy Orange Free za 5 zł (24 godz/20MB) to jest tylko na abonament oferta ?
W Nowym Mixie jest oferta 5MB za 5zł.
I pozostaje jeszcze ORANGE FREE na kartę. Ceny takie same jak w SimDacie czyli 3gr/100kB
PS:w ofercie na abonament masz 20MB limitu a potem przez 24h masz prędkość 16kb/s
Więcej info możesz znależć TUTAJ