aplikacja dashboard.exe do obsługi kart optiona

Kwestie techniczne, konfiguracja i rozwiązywanie problemów z modemami GSM (GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA i HSUPA).

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
angelaxl
Początkujący użytkownik forum

aplikacja dashboard.exe do obsługi kart optiona

Post autor: angelaxl »

czy ktoś zna ten programik,próbowałam zassać go ze stron vodafona ale pliki są niepełne..
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Re: aplikacja dashboard.exe do obsługi kart optiona

Post autor: Jaco »

A do czego on służy? Pierwsze słyszę o takim programie.
angelaxl

dashboard

służy do obsługi kart option czyli oprogramowanie i sterowniki mistrzu.na stronach vodafon..

EDIT:

http://www.vodafone.de/downloadarea/das ... 1_6545.exe

Nie piszemy posta pod postem chyba ze z 1 dniowym opóźnieniem. Uzyj opcji Obrazek Moderator-> Jaco
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Re: aplikacja dashboard.exe do obsługi kart optiona

Post autor: Jaco »

Sorki ale spotkałem się z takowym.Myślę że operator nie może sobie wymyślić własnych sterowników do modemu który produkuje dla przykładu Option.Dlatego mamy taką stronę : http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=4081#4081 gdzie @bob postarał się i włożył stery prawie do wszystkich kart. Sterowniki są zwykle zawarte z jakimś programem do obsługi modemu.Wystarczy zassać całą aplikację i zainstalować modem podając mu stery z aplikacji. Nadal jest jednak brak kompletu sterów pod Vistę i dlatego są niekiedy problemy z modemami.
angelaxl

option

pięknie że wskazano żródło ale jak się przekonałam żródło bić nie chce ponieważ aplikacja MOJA NIEZBĘDNA DO obsługi modemu jest niepełna..
ODPOWIEDZ