XU870+ MOBILINK+VISTA dziwny komunikat...
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
XU870+ MOBILINK+VISTA dziwny komunikat...
Witam Panowie, jestem nowy na forum, przeglądałem wszystkie tematy i nie znalazłem problemu która ja mam.
Zakupiłem modem Novatel Merlin XU870 w orange zainstalowałem program Mobilink z ich strony i tu pojawił sie problem...
Komp rozpoznaje i instaluje modem lecz gdy uruchamiam mobilinka pojawia sie komunikat " NIE MOŻNA WYKONAĆ WYWOŁANIA WYCHODZĄCEGO PONIEWAŻ APLIKACJA WYKONUJE WYWOŁANIE SYNCHRONICZNE Z WEJŚCIEM" i nie mam pojecia o co chodzi?
Mobilink zawiesza się. Pojawia sie okienko (nie aktywne) z pinem i nic nie można zrobić.
Może macie jakieś pomysły jak uruchomić moje połączenie.
Pzdr
Zakupiłem modem Novatel Merlin XU870 w orange zainstalowałem program Mobilink z ich strony i tu pojawił sie problem...
Komp rozpoznaje i instaluje modem lecz gdy uruchamiam mobilinka pojawia sie komunikat " NIE MOŻNA WYKONAĆ WYWOŁANIA WYCHODZĄCEGO PONIEWAŻ APLIKACJA WYKONUJE WYWOŁANIE SYNCHRONICZNE Z WEJŚCIEM" i nie mam pojecia o co chodzi?
Mobilink zawiesza się. Pojawia sie okienko (nie aktywne) z pinem i nic nie można zrobić.
Może macie jakieś pomysły jak uruchomić moje połączenie.
Pzdr
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: XU870+ MOBILINK+VISTA dziwny komunikat...
Znowu Vista
Forum umiecie znaleźć po fakcie ale nigdy przed zakupem
A to błąd.Chyba ludzie z salonu nie powiedzieli że jest takie forum w sieci i tam znajdziesz odpowiedź.
EDIT:
Czytałeś ten wątek: http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=34861#34861

Forum umiecie znaleźć po fakcie ale nigdy przed zakupem

A to błąd.Chyba ludzie z salonu nie powiedzieli że jest takie forum w sieci i tam znajdziesz odpowiedź.

EDIT:
Czytałeś ten wątek: http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=34861#34861
-
- Początkujący użytkownik forum
a tu niespodzianka byłem w salonie i nikt tam sobie nie poradził z tym problemem i poradzili mi właśnie to forum :-)
zobacze czy to co napisaliście zadziała, a jesli nie to zainstaluje XP i pewnie bedzie po kłopocie
zobacze czy to co napisaliście zadziała, a jesli nie to zainstaluje XP i pewnie bedzie po kłopocie
- Fanta
- Mistrz bezprzewodowy
Z jednej strony nie poddawaj się zbyt szybko, ale z drugiej jeśli nie zależy Ci na Viście to instaluj XP i śmigaj...sanolot pisze:zobacze czy to co napisaliście zadziała, a jesli nie to zainstaluje XP i pewnie bedzie po kłopocie
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
No to czekamy na efekty.sanolot pisze:zobacze czy to co napisaliście zadziała, a jesli nie to zainstaluje XP i pewnie bedzie po kłopocie
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Panowie nas czytają o czym wiemy i przy okazji ich pozdrawiamysanolot pisze:byłem w salonie i nikt tam sobie nie poradził z tym problemem i poradzili mi właśnie to forum :-)

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.