Pilnie potrzebuje neta -> Ely, Sufflok - UK

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wolly10
Początkujący użytkownik forum

Pilnie potrzebuje neta -> Ely, Sufflok - UK

Post autor: wolly10 »

Witam!
Niedlugo przeprowadzam sie do Anglii i potrzebuje pomocy na temat uslug a dokladnie co wybrac najlepiej w moim przypadku. Posiadam laptopa /Bluetooth,Wireless WiFi/ oraz Nokie 6630. W miejcu gdzie bede mieszkal nie ma telefonu stacjonarnego i nie wiem czy jest bezprzewodowy internet publiczny.Zazwyczaj uzywam netu do przeglądania witryn, emailii, emule /filmy,muza/, komunikatory itp. Potrzebuje czegoś w miarę szybkiego, nie wiem czy w rejonie Ely, Sufflok jest UMTS. Interesuje mnie w miarę tanie rozwiązanie. Chyba istnieje mozliwosc podłączenia linii telefonicznej.Z góry wielkie dzięki.

--
Zmieniłem tytuł (dodałem treść po ->)
BliSki.
Toshiba A200-19L + Nokia 6630
Ufo atakuje
Mistrz bezprzewodowy

Re: Pilnie potrzebuje neta -> Ely, Sufflok - UK

Post autor: Ufo atakuje »

Proponuje zajrzeć do naszego FAQ. Jest tam opracowanie "Internet komórkowy za granicą" w którym możesz znaleźć wiele informacji, łącznie z mapami zasięgów w Sufflok, jak dobrze poszukasz.

Najlepsze byłoby Wi-fi, jeśli nie- będziesz musiał wejść w układ z którymś z operatorów komórkowych. A może bedziesz tam miał stałe łącze od innego operatora. Zbadaj najpierw możliwości na miejscu, a na początek możesz się uzbroić w jakiegoś prepaida. :)
ODPOWIEDZ