Zaznaczając iż przeszukałem masę podstron na owym forum i zważywszy na to że w tematyce dostawców internetu itp... jestem zielony prosiłbym o pomoc. Niebawem wyjeżdżam do Holandii i potrzebuję mieć tam dostęp w moim laptopie do internetu. Z racji tego, że nie posługuję się w języku ojczystym tamtego kraju mógłbym napotkać na spore problemy z tamtejszym dostawcą neta, dlatego chciałbym tutaj w Polsce wybrać jakiegoś operatora bezprzewodowego, aby móc korzystać z jego usług za granicą. Czy istnieje taka możliwość i ile to by kosztowało, bardzo proszę o pomoc, bowiem prowadzę serwis internetowy swojej drużyny piłkarskiej
, oraz mam potrzebę korzystania jedynie z komunikatorów, odbiór poczty i właśnie te "nieszczęsne" aktualizacje i prowadzenie strony, internet nie musi być szybki byle chodził. Proszę o poradzenie mi w tej sprawie, we wcześniejszych postach wyczytałem jedynie że można się podłączyć przez komórkę ale należy płacić krocie za roaming...
--
Zmieniam tytuł na: Szukam dostawcy Internetu w Holandii
bo poprzedni o niczym nie mówił (Bardzo proszę o pomoc... arcy ważne...)
Nie wiem też, czy chodzi tylko o wybór operatora GSM czy ogólnie o ISP, dlatego chwilowo zostawiam tu gdzie jest.
BliSki.