Tani modem...
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Tani modem...
WItam!
Jestem nowym użytkownikiem tego forum. Mam zamiar korzystać z neta Orange Free 3 gr za 100 kb na Ursynowie w Warszawie. Nie wiem tylko, jaki modem wybrać. Wystarczy mi technologia EDGE bo na lepszy modem mnie nie stać. Mam do was prośbe. Jaki modem wybrać, żeby był tani i nie przerywał połączenia oraz nie mulił?
Jestem nowym użytkownikiem tego forum. Mam zamiar korzystać z neta Orange Free 3 gr za 100 kb na Ursynowie w Warszawie. Nie wiem tylko, jaki modem wybrać. Wystarczy mi technologia EDGE bo na lepszy modem mnie nie stać. Mam do was prośbe. Jaki modem wybrać, żeby był tani i nie przerywał połączenia oraz nie mulił?
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: Tani modem...
Zacznij od
Szukaj tematów na forum . Nie jesteśmy jasnowidzami aby stwierdzić jaki sprzęt posiadasz. Laptop czy PC . Modem ma być na USB czy PCMCIA a może EXPRESCARD .Do tego jeszcze system operacyjny XP,Vista a może Linuks 

- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Zapraszam do zapoznania się z opiniami naszych użytkowników którzy mają lub mieli różne modemy i opisują je tutaj: http://www.bez-kabli.pl/viewforum.php?f=21
Co do samego wyboru warto zwrócić uwagę na tematy związane z kompatybilnością sprzętu.
Co do samego wyboru warto zwrócić uwagę na tematy związane z kompatybilnością sprzętu.
- Fanta
- Mistrz bezprzewodowy
Pamiętaj też że telefon może służyć jako modem.
- wlodus
- Specjalista bezprzewodowy-senior
no to masz wymaganiajames-1 pisze: Jaki modem wybrać, żeby był tani i nie przerywał połączenia oraz nie mulił?

najlepiej troche polazic po forum takich tematow bylo duzo...
moze ciut mniej niz dzieci anety k. ale duzo

nie wszystko złoto co się świeci, nie każdy chłop z widłami to Posejdon...
- mar_kow
- Mistrz bezprzewodowy
wlodus pisze:...moze ciut mniej niz dzieci anety k. ale duzo
...No i musisz uważać żeby nie kupić podrzutka...