Sami zobaczcie!!
Moderator: Moderatorzy
..Wow, fakt - nawet nie pomyślałem o takiej prędkości...przewaks pisze:...chyba coś Ci się pomyliło...
Chciałbym mieć takie łączeprzewaks pisze:Według screena kolegi, pobiera on dane z prędkością 1600 Mb/s co stanowi 200 MB/s.
...Kto by nie chciał...BliSki pisze:...Chciałbym mieć takie łącze![]()
A co to za kablówka, że za taką cenę dają takie łącze?CJ pisze:mój brat ma kablówkę!
a chyba, że takCJ pisze:Heh, z tą różnicą, że mój brat ma kablówkę!
to może pochwal się ceną za telewizję kablową jaką co miesiąc uiszczaszprzewaks pisze: Za to wszystko płacę niecałe 100 zł miesięcznie
Jak to załatwiłeś? Jak u nich łącze o zadziwiającej prędkości 384kb/s / 128kb/s kosztuje jakieś 60zł???przewaks pisze:Ja osobiście też korzystam z kablówki (Aster) i mam łącze 6/10 Mb/s (te 10 Mb/s to tylko w nocy - 2:00-10:00, ale zawsze coś). Za to wszystko płacę niecałe 100 zł
Ależ oczywiście, to żadna tajemnica. Przy przedłużeniu umowy i podpisaniu cyrografu na 2 lata, Internet 6/10 Mb/s kosztuje mnie 99 zł a TV (standardowy pakiet 62 programów) 60 zł. Do tego dochodzi mi jeszcze Kanał dodatni za 34 zł. A to wszystko dlatego, że powiedziałem, że chyba zrezygnuję z ich usługregedit pisze:to może pochwal się ceną za telewizję kablową jaką co miesiąc uiszczasz