Jak rozdzielić iPlus na 2 komputery?
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Jak rozdzielić iPlus na 2 komputery?
jwt
Mam iPlus na laptopie chce go rozdzielić na drugi komputer typu PC... Ktoś jakiś pomysł?
Pozdrawiam
Mam iPlus na laptopie chce go rozdzielić na drugi komputer typu PC... Ktoś jakiś pomysł?
Pozdrawiam
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: Jak rozdzielić iPlus na 2 komputery?
Wystarczy zacząć od
Szukaj tematów na forum a dokładnie ten temat: http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=19009#19009
Wszystkiego się tam już dowiesz.

Wszystkiego się tam już dowiesz.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
W szczególności link z ww. posta
ICS - udostępnianie połączenia internetowego.

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
- Początkujący użytkownik forum
Tak tak przepraszam, ze uzyje tego slowa: "mow do slupa slup jak ****" ech... wiem jak laczyc dwa kompy ze soba znam programy do dzielenia lacza na pol i inne ale ja chce wiedziec jak zrobic internet na DWOCH komputerach jak mam IPLUS. Jak zapewne wiecie iPlus udostepnia mala karte ze specjalnym wejsciem ktore podpinamy do Laptopa tak czy zle widze? Hmmm czy routery WiFi maja opcje podlaczenia takiej karty czyli karty sim? Hmmm no chyba nie, a wiec jak mam zrobic internet na drugim kompie. Co mnie z tego ze polacze se cross-over kablami i innymi jak to nie jest TO! Ech... przepraszam ale zem siem zdenerwowal 

- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Pisałem abyś najpierwdoggie pisze:Tak tak przepraszam, ze uzyje tego slowa: "mow do slupa slup jak ****" ech... wiem jak laczyc dwa kompy ze soba znam programy do dzielenia lacza na pol i inne ale ja chce wiedziec jak zrobic internet na DWOCH komputerach jak mam IPLUS.

EDIT: Następny taki sam temat: http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=47962#47962
Wystarczy poczytać. Nikt tu ci nie napisze co i jak po kolei robić bo to już jest tam opisane.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Ehhhh....Co za świat... chętnie bym to samo napisał.doggie pisze:Tak tak przepraszam, ze uzyje tego slowa: "mow do slupa slup jak ****" ech... [....]Ech... przepraszam ale zem siem zdenerwowal
Czytałeś to co Ci Jaco polecił???? Podał jak na tacy!!!

I tam miałeś przykłady z routerami!
A gdzie ja pisałem o routerze z kolei? Bo tam nic o routerze nie ma.doggie pisze:Hmmm czy routery WiFi maja opcje podlaczenia takiej karty czyli karty sim?
Spróbowałeś tego ICS?? co sugerowałem Ci ja i poprzednio przewaks

Zresztą na to Twoje pytania to już drugi raz odpowiadamy w drugim wątku.
Tu już raz miałeś odpowiedź na Twoje pytanie: http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=46824#46824
Czy zaczniesz czytać to, co Ci proponujemy? Czy skupisz się tylko na narzekaniu i obrażaniu?
Ale tak to jest jak się nie czyta tego co trzeba

Pozdr, (R) BliSki. (tm)