Zastanawiam się czy na stacjach benzynowych w Polsce można korzystać z wifi.
Jeżeli tak to na których?
Wifi na stacjach benzynowych.
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: Wifi na stacjach benzynowych.
Wiem, że niektóry McDrive/McDonaldsy mają HotSpoty, wiec to można uznać że są także na stacjachhanek pisze:Zastanawiam się czy na stacjach benzynowych w Polsce można korzystać z wifi.

Zobacz w tym poście masz linki do spisu Hot-Spotów zobacz może tam jakieś są. http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=37400#37400hanek pisze:Jeżeli tak to na których?
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- Maciek
- Specjalista bezprzewodowy-senior
W McDonaldach Hot-Spoty są... ERY... Trzeba się rejestrować itp... jednym słowem lipa... Jak już to do KFC tam podbijasz... bierzesz longera i surfujesz do woli z prędkością ok 60 KB/sek. Na stacjach benzynowych jeszcze nie spotkałem się z Hot-Spotem 

Dawno mnie tutaj nie było 

-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Pierwsze pytanie brzmiało:Maciek.K pisze:Na stacjach benzynowych jeszcze nie spotkałem się z Hot-Spotem
Stwierdziłem, że jeżeli jest tam (na stacji) jest McDrive/McDonalds, to w takim razie chyba możnahanek pisze:czy na stacjach benzynowych w Polsce można korzystać z wifi

W pytaniu natomiast nic nie widzę, że musi to być darmowy hot-spot.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
-
- Użytkownik forum
Sam się nad tym zastanawiałem i popytałem znajomych.hanek pisze:Zastanawiam się czy na stacjach benzynowych w Polsce można korzystać z wifi.
Jeżeli tak to na których?
Z tego co się dowiedziałem, to można korzystać z wifi:)
Na niektórych stacjach bp, w kawiarniach Wild Bean Cafe, są hot spoty.
Mają nawet infolinie i tam się można dowiedzieć na których dokładnie
0126191200.
Lubi? powie?ci sentymentalne