GT Max zawiesza komputer
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: GT Max zawiesza komputer
Mam komputer od dwóch lat wersji Fujitsu Siemens Amilo Pro V 8010 Komputer był już 4 razy w serwisie gwarancyjnym. Została wymieniona jakaś listwa łącząca monitor LCD oraz płyta główna. Od dnia w którym zakupiłem kartę blue connect GT max zaczęły się problemy z internetem. Komputer po kilku, kilkunastu, kilkudziesięciu sekundach, minutach resetuje się. Zawsze taka sytuacja jest gdy jest podłączony do internetu przez blue connecta. Na początku miałem problemy, ale komputer działał nawet kilkanaście godzin zanim się zresetował. W chwili gdy problemy zaczęły pojawaiać się coraz częściej oddałem komputer do serwisu. Po 1 dniu komputer mi oddano mówiąc, że wszystko jest w porządku (a nie jest). Dalej nie działa z kartą GT max. Oddałem kartę GT max do serwisu, i po sprawdzeniu okazało się, że jest sprawna, bez żadnych uszkodzeń. W zamian otrzymałem inną kartę. Po podłączeniu tej innej karty było to samo, komputer resetował się. Karta działa bez problemów na innych komputerach sprawdzałem to nawet po kilkanaście godzin bez resetowania. Komputer oddałem następny raz do serwisu i odpowiedz ta sama- komputer sprawny. Nikt mi nie umie pomóc. Już nie wiem gdzie szukać problemów??? 

- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: GT Max zawiesza komputer
Zobacz ten temat: http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=34095#34095
Tu miał problem może podobny do twojego Rumcajs i ja. Ale jakoś udało mi się go rozwiązać. Może i pomoże tobie.
Czy tak było od samego początku używania tej karty? Bo u mnie właśnie tak było.
Tu miał problem może podobny do twojego Rumcajs i ja. Ale jakoś udało mi się go rozwiązać. Może i pomoże tobie.
Czy tak było od samego początku używania tej karty? Bo u mnie właśnie tak było.