proszę nie krzyczeć. zainstalowałam blueconnect w efekcie czego mam na pulpicie zarówno blueconnect managera oraz huawei connect - z pomocą obu mogę nawiązywać połączenia. Czy jest między nimi jakaś różnica? Z którego lepiej korzystać i ewentualnie, którego pozbyć się z komputera? i tyle.
[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2007-11-27, 09:39 ]
Przenoszę na bardziej odpowiednie sub forum.
"blueconnect manager" czy huawei E630 connect
Moderator: Moderatorzy
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: "blueconnect manager" czy huawei E630 connect
A Który wg. Ciebie jest lepszy? Moim zdaniem spokojnie możesz jeden z nich odinstalować. Tylko przy odinstalowaniu trzeba zwrócić uwagę czy ewentualnie driverów też nie będzie chciało odinstalować. Nie powinno ale warto sie upewnić.abigail pisze:Z którego lepiej korzystać
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Jeśli ci to nie przeszkadza to zostaw obydwa, blueconnect manager ma w sobie proste narzędzie diagnostyczne które czasem się przydaje, ułatwia też konfigurację z "systemową pocztą" windows. Jeśli chodzi o jakość połączenia to są takie same.
Jeśli koniecznie chcesz coś usunąć to tylko blueconnect manager, on nie ma sobie sterowników do modemu.
Jeśli koniecznie chcesz coś usunąć to tylko blueconnect manager, on nie ma sobie sterowników do modemu.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Usuń obydwie aplikacje i zrób sobie dial-up. Wyłącz PIN na karcie,zainstaluj stery do modemu i dial-up będzie się lepiej sprawował niż te pamięciożerne aplikacje. Wszystko znajdziesz w 

ja w ofercie dostalam dwa programy: blueconnect manager i mobilinka. Na poczatku mialam managera przez 2 miesiace, laczylam sie z mojego konta(administratora) i siora ze swojego (wszystko na viście) i program mi sie wysypał..i tylko u mnie (nie grzebałam w konfiguracji) dopiero później pozmienialam i dzialal przez 2 dni i padł całkowicie( u siory na koncie dalej dzialalo) , poza tym dlugo sie ladowal..hawei nie mialam ale mysle ze wszystko jest lepsze od managera, nie podobal mi sie wygladem, w uzytku uciążliwy - wymienilam na mobilinka i od 5 miesiecy zero problemów, net sie szybciej lączy