Chyba tematy Ci się pomyliły (lol).Program #Pogara wymaga bibliotek (czy jak to sie tam zwie) .NET Framework 1.1 a ten program tego nie wymaga....duzy plus.
[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2007-12-03, 08:03 ]
Wątek wydzielony z >KLIK<
Moderator: Moderatorzy
Chyba tematy Ci się pomyliły (lol).Program #Pogara wymaga bibliotek (czy jak to sie tam zwie) .NET Framework 1.1 a ten program tego nie wymaga....duzy plus.
Przecież chwali tę aplikację. Nie pomylił tematów.Corpose pisze:Chyba tematy Ci się pomyliły
Ani jedno ani drugie. Zepsujesz raz - będziesz wiedział co, za drugim razem zrobisz dobrze. Czy myślisz że ktoś inny to urodził się z klawiaturą? Nikt tutaj nikogo nie gani ani nie obraża. Zanim się nauczyłem to też trochę wody upłynęło... I zaczynałem w gorszych czasach - bez internetu, fachowej literatury było niewiele, osób których można było zapytać też na palcach jednej ręki mogłem policzyć. Do wszystkiego doszedłem sam - jak zapewne wielu Kolegów z Forum dłuższych stażem. Nawet kiedyś na studiach informatyka to nie to co dzisiaj. W szkole średniej miałem DOS na polskiej myśli technicznej "Junior" a na studiach rozwój 486...Corpose pisze:[...]... bardzo śmieszne. Mam się śmiać czy płakać?[...]
"Klawiatura" to była przenośnia...pluskwa_skarzysko pisze:[...]( i parę klawiatur...) [...]
Mam swój malutki wkład w rozwój komputeryzacji, w latach 80 moją pracą dyplomową w technikum było stanowisko komputerowe z kompem Atari 800XE, wtedy to było ho, ho...mar_kow pisze:... I zaczynałem w gorszych czasach - bez internetu, fachowej literatury było niewiele, osób których można było zapytać też na palcach jednej ręki mogłem policzyć. ...
Grafika żółwia?pluskwa_skarzysko pisze:jak sie wpisało odpowiednia komendę to rysowało sie kolko
Ja taką kasetę od kompa odtwarzałem dla jaj na magnetofonie, ale jazda była...BliSki pisze:...takie fajne piski to były, kojące dla uchaLub programowanie (o ile tak to można nazwać) w LOGO (tak to chyba sie nazywało)