Potrzebuje urządzenie palmtop z windowsem, (obojętne, jakim grunt ze wersja wyższa od Windows pocket 2000).... Który byłby wykorzystywany, jako telefon do dzwonienia, miał w sobie nadajnik Gps i obsługiwał technologie hsdpa, pamięć dysku czy ewentualnie karta zewnętrzną 1gb albo wyższy, możliwość wykorzystania po podłączenia do laptopa, jako modemu
Napisze, jakie są moje potrzeby
Co chce osiągnąć, chce z tego urządzenia wiadomo nawiązać kontakt telefoniczny, chce mieć w razie potrzeby nawigacje (mowie w razie potrzeby, bo nie jeżdżę dużo i tylko w razie wyjazdów gdzieś ewentualnie będę zerkał) no i chce wsadzić tam sima z Orange i dokupić do abonamentu usługę bez limitowego Internetu, potrzebuje być cały czas online, jest mi to potrzebne do monitorowania giełdy, w momencie, kiedy mnie nie ma w domu. Natomiast jak jestem w domu podłączam usb albo jeszcze w inny sposób i wykorzystuje, jako modem..
[ Komentarz dodany przez: Sundance_kid: 2007-12-23, 18:16 ]
Sprawdzaj posty pod względem pisowni przed wysłaniem i postaraj się zawierać w temacie swój problem.
Jaki model palmtopa z Windowsem
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Jaki model palmtopa z Windowsem
Ostatnio zmieniony 2007-12-23, 18:15 przez soll86, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: Jaki model palmtopa z Windowsem
Nie za dużo chcesz
Poszukaj na Allegro lub w innych sklepach. To forum jest głównie poświęcone dostępowi do internetu drogą GSM i radiową. A palmtop możesz wykorzystać bardziej i to pytanie zadaj na jakimś forum o takich sprzętach.

-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: Jaki model palmtopa z Windowsem
Jako, że pytanie nie dotyczy bezpośrednio dostępu do internetu to przenoszę do działu HP.
A jako że sam chętnie poznałbym odpowiedź na to pytanie, to podsunę Ci kulka typów za chwilkę.
[ Dodano: 2007-12-24, 00:44 ]
Nie napisałeś jaki zakres cenowy wchodzi w grę i co jest najważniejsze.
Ja bym radził zainteresować się np. wymienionymi poniżej, ale niestety żadnego z nich nie testowałem osobiście:
Samsung SGH-I600 (tu trzeba dokupić zewnętrzny GPS na BT)
ETEN M700 - świetna klawiaturka wysuwana
ETEN X800 - ma HSDPA oraz ekran VGA czyli 480x640 - zapewne notowania świetnie by się tym przeglądało, ale cena oscyluje w okolicach 2000zł
Fujitsu Siemens Pocket Loox T830.
To tylko kilka moich typów do 2000. Oczywiście jest tego znacznie więcej na rynku, ale akurat te widziałem i wpadły mi jakoś tam w oko.
A jako że sam chętnie poznałbym odpowiedź na to pytanie, to podsunę Ci kulka typów za chwilkę.
[ Dodano: 2007-12-24, 00:44 ]
Nie napisałeś jaki zakres cenowy wchodzi w grę i co jest najważniejsze.
Ja bym radził zainteresować się np. wymienionymi poniżej, ale niestety żadnego z nich nie testowałem osobiście:
Samsung SGH-I600 (tu trzeba dokupić zewnętrzny GPS na BT)
ETEN M700 - świetna klawiaturka wysuwana

ETEN X800 - ma HSDPA oraz ekran VGA czyli 480x640 - zapewne notowania świetnie by się tym przeglądało, ale cena oscyluje w okolicach 2000zł
Fujitsu Siemens Pocket Loox T830.
To tylko kilka moich typów do 2000. Oczywiście jest tego znacznie więcej na rynku, ale akurat te widziałem i wpadły mi jakoś tam w oko.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.