Rozbawię was
Moderator: Moderatorzy
Re: Rozbawię was
Ostatnio żona mi to pokazała. Normalnie mnie to smuci jak się poogląda co tam ludzie mówią...ryba825 pisze:80. odcinek "Matura to bzdura":

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i
Ale oni zapewne też zdali maturę, więc dziwi mnie, że nie znają podstaw logicznego myślenia nawet. Bo część z tych pytań można wziąć na logikę.Jo_gurt pisze:Oj tam, nie ma się co tym programem tak ekscytować, przecież wiadomo, że pokazują najdurniejszych.

> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
- Pijo
- Stary wyga bezprzewodowy
https://dl.dropbox.com/u/9521484/smieszne.jpeg
Internet do wszystkich sieci i trzy kolorowe modemiki.Nie wszędzie metoda Copiego-Paste`a pasuje

Maretingowcy Erowi to światowa czołówka. Niedawno wypuścili spot w którym pokazywali, że dzięki płatnościom mobilinym w T ludzie zostają "gołodupacami" . Szczególnie smieszy mnie ten reklamówka:)

Pijo pisze:dzięki płatnościom mobilinym w T ludzie zostają "gołodupacami"
Niestety, ale też miałem takie skojarzenie.

- Baskerville
- Początkujący użytkownik forum
Jo_gurt pisze:Oj tam, nie ma się co tym programem tak ekscytować, przecież wiadomo, że pokazują najdurniejszych.
Taka jest prawda. Mojego kolegę kiedyś złapali na Rynku w Krakowie i jak na pierwsze pytania zaczął odpowiadać dobrze, to wyłączyli kamerę

Baskerville pisze:Taka jest prawda. Mojego kolegę kiedyś złapali na Rynku w Krakowie i jak na pierwsze pytania zaczął odpowiadać dobrze, to wyłączyli kameręPotem zaproponował im, że może się powygłupiać przed kamerą i zrobić z siebie idiotę, ale już nie chcieli.
To pewnie podobnie jest w Stop Drogówka w TV4 chyba, wyłapują tylko tych najwybitniejszych.
Np. przypadek gdzie 2 kobiety zadzwoniły do drobnego zadrapania, gdy mogły przecież spisać oświadczenie. No może to nie jest takie dziwne, jak to, że obie nie miały ważnego przeglądu, a przecież mogły sprawdzić.
Matura To Bzdura też w ten sposób wyławia orłów, ale raczej jest to prostsze niż w Stop Drogówka.
[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2012-12-18, 17:50 ]
Panie i Panowie tniemy cytaty!
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i
Ale i tak to się w głowie nie mieścira-v pisze: Matura To Bzdura też w ten sposób wyławia orłów, ale raczej jest to prostsze niż w Stop Drogówka.

-
- Początkujący użytkownik forum