[NEWS] Łódź kontra 36,6
Moderator: Moderatorzy
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
[NEWS] Łódź kontra 36,6
"Setki wlepek "ozdobiły" salon Polkomtela przy ul. Piotrkowskiej. To Grupa Pewnych Osób wydała wojnę kampanii reklamowej, która zaśmieca miasto"
[...]
W czerwcu ruszyła kampania reklamowa nowej oferty operatora telefonii komórkowej Plus GSM - "36,6". Jej częścią są wlepki ponaklejane na ścianach i murach budynków. Pełno ich także na drzwiach wejściowych do pubów, w tramwajach, na latarniach, skrzynkach pocztowych, przy witrynach sklepów, na poręczach, skrzynkach na gaz i energię, czy sygnalizacji świetlnej.
W internecie zawrzało. "Naśmiecili, gdzie popadło", "Metoda reklamy przez zaśmiecanie miasta nie budzi mojej sympatii", "To już pod kodeks karny podpada" - komentowali internauci.
Źródło: > Gazeta.pl <
[...]
W czerwcu ruszyła kampania reklamowa nowej oferty operatora telefonii komórkowej Plus GSM - "36,6". Jej częścią są wlepki ponaklejane na ścianach i murach budynków. Pełno ich także na drzwiach wejściowych do pubów, w tramwajach, na latarniach, skrzynkach pocztowych, przy witrynach sklepów, na poręczach, skrzynkach na gaz i energię, czy sygnalizacji świetlnej.
W internecie zawrzało. "Naśmiecili, gdzie popadło", "Metoda reklamy przez zaśmiecanie miasta nie budzi mojej sympatii", "To już pod kodeks karny podpada" - komentowali internauci.
Źródło: > Gazeta.pl <
- bob
- Guru bezprzewodowy
Re: [NEWS] Łódź kontra 36,6
Popieram tą akcję. Jest to jakiś zalążek obywatelskiego społeczeństwa. 

-
- Stały użytkownik forum
Bardzo słusznie.
Widać dzisiejszy świat nie jest do końca zepsuty
Widać dzisiejszy świat nie jest do końca zepsuty

- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
U mnie w okolicy nie zauwazyłam tych wlepek ale akcja dobra.
- regedit
- Specjalista bezprzewodowy-senior
w pełni popieram 

ZTE MF60 HSPA+ @ T-Mobile
Linksys WAG200G & Neostrada 10Mb/s
Linksys WAG200G & Neostrada 10Mb/s
- DJ1910
- Specjalista bezprzewodowy-senior
No troche tego ponaklejali. Rozumiem wlepki Widzewa czy Ruchu, ale operatora komórkowego?