Czyli opłata aktywacyjna...pidsud pisze:i umowa na czas nieokreślony
... 100zł chyba więc też przeraża.pidsud pisze:Tylko te 500MB i 16kb/s po limicie przeraża...
![:]](./images/smilies/splash.gif)
Moderator: Moderatorzy
Czyli opłata aktywacyjna...pidsud pisze:i umowa na czas nieokreślony
... 100zł chyba więc też przeraża.pidsud pisze:Tylko te 500MB i 16kb/s po limicie przeraża...
Długo to testowałaś? I jakim sposobem?Niestety okazało się, że jestem skazana na Erę bo Plus też u mnie nie chodzi
Chodzi o testowanie Plusa? Jeśli tak, to próbowałam telefonem komórkowym z kartą Plusa i zrywało połączenie, byłam też w salonie Plusa i dowiedziałam się, że będzie u mnie działać ale tylko na zewnątrz budynku, więc bez sensu.Sundance_kid pisze:Długo to testowałaś? I jakim sposobem?
Na stronie ery jest konfigurator http://boa.era.pl/SMSconfig/getXML_new.asp wystarczy zaznaczyc ere wybrac telefon usluge wapgprs/blueconnect(dla k550i jest tylko wap ale powinno bc powinien dzialac tak samo, tak mi sie wydaje znając k610i) i zatwierdzic, przyjdzie cos w rodzaju smsa trzeba tak odpowiedziec.donata pisze: Aha nie wiem też dlaczego na k550i też nie działa ale sądze że ma złe ustawienia bo dziecko się nim bawi a ja nie wiem jak to ustawić.
Do icon 225 z tego co wiem nie ma chyba złącza? w jaki sposob ta antena jest podlączona?donata pisze:kupiłam antenę
Jest także i na naszym forum Konfiguracja telefonu, modemu do Internetu, spis APN, DNSdonata pisze:Aha nie wiem też dlaczego na k550i też nie działa ale sądze że ma złe ustawienia bo dziecko się nim bawi a ja nie wiem jak to ustawić.
Myślę że z pomocą konektora uniwersalnego które można spotkać na Allegro.krystianb pisze:w jaki sposob ta antena jest podlączona?
A dlaczego kazaliśmy Ci najpierw potestować? Żeby uniknąć takich sytuacji.donata pisze:jestem strasznie zawiedziona bo nie działa.
To są gry we flash lub javie z tego co się orientuję. Dobrze mówię?Agnieszko pisze:Co do skrablów- ewentualnie nie będę grać sprinterskich partii po 3 minuty tylko się przerzucę na dłuższe i powinno wobec tego dać radę.
Uczelnia już wiemy gdzie a zamieszkanie jaka miejscowość? Czy tam Play jest.Agnieszko pisze:Internet potrzebny mi będzie w mieszkaniu, ewentualnie na uczelni.
Zarówno mieszkanie, jak i uczelnia w Zabrzu. I jak jedno, tak drugie bez zasięgu od Play. W domu, w tym w tej chwili na przykład, korzystam z radiowego. A to już Częstochowa jest.ja.michal pisze: Uczelnia już wiemy gdzie a zamieszkanie jaka miejscowość? Czy tam Play jest.
Tez popieram kolege, jesli tylko w jednym miejscu to warto play najpierw przetestowac, czesto mapy zasiegu mają sie nikaj do rzeczywistosci.ja.michal pisze:Biorąc Playa na próbę kosztuje Cię to tylko 9zł
To się zgadza. Cena tylko inna niestety.bob pisze:Najlepsze pokrycie terenu i stabilność oraz prędkość mają inni operatorzy.
Cena np. Orange 49 zł netto i śmigać będzie lux ale Agnieszko, musi to sprawdzić sama a ja mogę jej to udostępnić. Co do limitów i reszty to najlepiej na PW napisze bo ja nie potrzebuję już kolejnej aktywacji.ja.michal pisze:Cena tylko inna niestety.
Nie slyszalem o takim abonamencie, a przynajmniej nie jest dostepny dla zwyklych smiertelnikow;Pbob pisze:Orange 49 zł brutto
krystianb, masz rację, moja pomyłka.krystianb pisze:Nie slyszalem o takim abonamencie, a przynajmniej nie jest dostepny dla zwyklych smiertelnikow;P
Ok, przetestuj sobie a jak faktycznie nie będziesz zadowolona to służę moją bez-limitową kartą Orange (o ile ktoś jej nie weźmie ode mnie).Agnieszko pisze:Jeśli nie będę zadowolona, to na pewno napiszę PW i będę szukać dalszych możliwości