Mógłby ktos dać linka do jakiegoś programiku, który sprawdzałby ile już sciągnęliśmy.
Myślę, że mogłoby się to przydać przy utrzymaniu limitów.
Program do limitów
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: Proram do limitów
Linka Ci nie podam ale wpisz sobie w Google DUMeter (Dial-Up Meter). Ten program pokazuje szybkość i liczy sciagnięte dane. Przedstawia to w rozrachunku, dziennym, tygodniowym, miesięcznym i całościowym (wszystkie dane od zainstalowania). Program nie jest darmowy, ale możesz sobie spróbować. I używaj opcji szukania na tym forum, bo to o co pytasz było już poruszane.suchek pisze:Mógłby ktos dać linka do jakiegoś programiku, który sprawdzałby ile już sciągnęliśmy. Myślę, że mogłoby się to przydać przy utrzymaniu limitów
-
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Proram do limitów
Było na forum i było pisane, ze program jest płatny. Jest natomiast NetMeter, praktycznie identyczny z DuMeter i jest darmowy.Prysznic pisze: Linka Ci nie podam ale wpisz sobie w Google DUMeter (Dial-Up Meter). Ten program pokazuje szybkość i liczy sciagnięte dane.
Back to the Future 

- Vipera
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Program do limitów
O programach do zliczania danych i monitorowania transferu rzeczywiście było wielokrotnie.
Zacznij od :
Szukaj tematów na forum
Było też, że informacje z mierników nie do końca pokrywają sie ze sposobem naliczania danych przez Operatorów.
Zamykam temat

Zacznij od :

Było też, że informacje z mierników nie do końca pokrywają sie ze sposobem naliczania danych przez Operatorów.
Zamykam temat

"Jeśli coś może się popsuć - na pewno się popsuje" 
Oby tylko wiedzieć jak to naprawić

Oby tylko wiedzieć jak to naprawić

- wikara
- Specjalista bezprzewodowy-senior
wikara1
ja używam DuMeter i jak najbardziej mam pełną wersję full,a nie żadne trial...także jest możliwość aby dumeter był pełną wersją,moim zdaniem to DuMeter jest lepszy od NetMetera,co prawda działają na tych samych zasadach....
pozdrawiam!!!